KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 4 december 2013

Kort geding Artur Paes - Journaliste Sanne Terlingen

Uitspraak kort geding pedo publicaties Koning Arthur 18 december

Op 18 december doet de rechter uitspraak in het kort geding van Koning Arthur  tegen journaliste Sanne Terlingen. De zitting begon om 09.30 u. in de Amsterdamse rechtbank en eindigde rond 14.30 u.

Arthur Paes,  Koning in Ghana kwam samen met zijn 'Maxima'-vrouw om 09.15 u de rechtbank binnen schrijden.  Eiste Koning Paes eerst nog via zijn advocaat mr. Jan Thomassen 100.000 euro voorschot op een schadevergoeding, na de eerste schorsing van de zitting werd dat teruggebracht naar 10.000 euro (???). Wellicht was de oorzaak hiervan, dat rechter mevrouw mr. M. van Walraven aangaf 100.000 euro voorschot wel heel erg veel te vinden voor een eenvoudige journaliste.

Over de andere >>> eisen van Koning Arthur Paes werd na de schorsing nauwelijks nog gesproken. Waarschijnlijk kwam dat, omdat de rechter vond dat de eisen niet onderbouwd waren. Een blunder voor de advocaat van Koning Arthur.

Wel wil de Koning nog, dat Terlingen een rectificatie op haar eigen website en sociale media plaatst. Ook moet zij een persbericht doen uitgaan. De Twitter berichten van Terlingen zijn Koning Arthur ook een doorn in het oog. Dus die moet zij verwijderen en verder stoppen met Twitteren over deze kwestie, zo eist de Koning.
De 2 advocaten van journaliste Sanne Terlingen van advocatenkantoor Kennedy en van der Laan uit Amsterdam deden het een stuk beter dan de advocaat van de Koning.

Journalist Micha Kat van >>> http://www.klokkenluideronline.is/ was er ook en natuurlijk zorgde die nog voor enig spektakel en humor. Dat spektakel begon toen hij in aanwezigheid van Koning Arthur de advocaat van de Koning toebeet, dat hij nog nooit zo'n slechte advocaat aan het werk had gezien. (helemaal mee eens overigens!)

En dat eindigde in humor toen de Koning met zijn 'Maxima' de rechtbank weer verliet. Micha Kat maakte een aantal diepe buigingen, en riep de Koning toe, tot ziens Majesteit, tot ziens Majesteit!

Uitspraak 18 december 2013

Naschrift: Voorzieningenrechter wijst alle vorderingen van Koning Paes af >>> Vonnis

Vorig bericht >>> Criminele politieman liegt Nico van den Ham nog meer kapot