KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 13 mei 2014

SPRAAKMAKENDE RECHTSZITTING KAREL BAGCHUS

Karel Bagchus van de
Joris Demmink Poster, soeverein mens, voor de rechter


Massa rechtszitting schijn- vertoning afgelast!


Rechter Terwee gewraakt én gearresteerd!


Onwetendheid 

Je wordt door onwetenden al snel voor gek verklaard als je over soevereine mensen begint. Wij zijn dringend gewaarschuwd, absoluut geen verslag te doen van de zitting gisterenmiddag 12-05 in Amsterdam waar soeverein mens Karel Bagchus centraal stond.
'Je zult, als je dat doet, door velen (onwetenden) niet meer serieus worden genomen en je maakt je site op die manier kapot'. Zo zijn wij door meerderen gewaarschuwd.
Wij waren er toch bij en doen in het kader van openheid en eerlijkheid wél verslag.
Vanaf het begin hebben wij ons met deze kwestie >>> bemoeid en zijn nu niet zo, om dan maar laf weg te lopen omdat dat nu voor de toch al zo >>> bedreigde site even beter uitkomt. Bovendien, als je de feitelijkheden die de (erkende) soevereinen hanteren bestudeerd, kom je er steeds meer achter dat er geen speld tussen te krijgen is inzake datgene waar zij hun (geboorte) rechten op baseren. Niet voor niets worden soevereine mensen erkend. Gewoon omdat dat niet anders kan! Informatie over de procedure die Karel Bagchus en vele anderen, die het door en door corrupte rechtssysteem meer dan zat zijn, hebben doorlopen op >>> www. ikclaimmijnnaam.nl


Typische Nederlandse integere massa rechtszitting schijnvertoning

De massa-rechtszitting ging over achterstanden inzake betalingen van uitgebuit voetvolk. In de ruimte voor de zittingzaal zat het geminachte 'uitgeknepen gepeupel' te wachten. De door grootgraaiers uitgewrongen 'schlemielen' moesten in een massa zitting aan een klassenjustitie-rechter komen vertellen waarom zij het een en ander niet kunnen betalen. Je mag in zo'n massa schijnvertoning dan even naar voren komen en heel kort wat zeggen. Er wordt echt heel veel aandacht besteed aan jou persoonlijke kwestie door de 'onafhankelijke' rechter, zullen we maar zeggen. De zitting zou om 15.00 u. beginnen. Gedwee staats-personeel van de rechtbank zoals parketwachten, politie, persvoorlichters en persrechters loerden constant, mompelend met elkaar, naar de groep van zo'n 20 man die Karel Bagchus steunen. Duidelijk was dat de rechtbank niet wist wat zij hier nou mee aan moest. Uiteindelijk kwam om 15.25 u. het verlossende woord van de bode. Iedereen moest de zaal in, behalve Karel Bagchus, zijn gemachtigde en zijn twintig koppige publiek.

Andere zaal
Weer wat later mochten Karel Bagchus en zijn aanhang een andere, naast gelegen zittingszaal in. Karel en zijn gemachtigde, die een toga over zijn kleding droeg, gingen niet zitten. De in de haast opgetrommelde rechter opende de speciaal voor Karel ingelaste zitting. Karel Bagchus vroeg daarop onmiddellijk aan rechter mr. M.E.B. Terwee zich te legitimeren. Dat wilde rechter Terwee niet. Karel moest maar in goed vertrouwen (dat zei de rechter echt) aannemen dat zij, mevrouw de rechter werkelijk rechter is. Die discussie daar over nam lange tijd in beslag en herhaalde zich vele malen. De massa rechtszitting schijnvertoning in de naast gelegen zaal was wellicht al lang beëindigd terwijl de discussie over de legitimatie van de rechter in 'onze' zaal maar aanhield. 

Wraking
Karel liet zich niet van zijn stuk brengen en verbood de rechter de zaak voort te zetten. Rechter Terwee bleef echter ook volhouden zich als rechter niet te hoeven legitimeren en wilde verder gaan met de inhoudelijke kwestie. Karel werd het zat en wraakte de rechter. De rechter heeft daar, terwijl zij de zitting nog niet had beëindigd op gereageerd en bevestigd dat zij gewraakt was.

Gewraakte rechter gaat gewoon door met zitting
Terwijl de rechter toegaf gewraakt te zijn, trachtte zij gewoon door te gaan met de inhoudelijke behandeling van de kwestie. Karel Bagchus en zijn gemachtigde namen daar geen genoegen mee en hielden daarop de rechter aan. Het betreft hier het zogenaamde burgerarrest, waar iedere burger na constatering van een onrechtmatige daad toe gerechtigd is. Nogmaals, die soevereinen doen echt niet zomaar iets. Verdiept u zich er maar eens in, u zult versteld staan. Bagchus en zijn gemachtigde verzochten vervolgens de aanwezige politie hun plicht te doen en de rechter aan te houden en naar de officier van justitie te leiden. Dat werd geweigerd.

Rechter gaat in discussie met publiek
Daarna gebeurde er opnieuw iets opmerkelijks! De rechter die inmiddels was gewraakt, wat zij zelf had toegegeven, kondigde aan vonnis te gaan wijzen over 2 weken en sloot de zitting. Daarna ontstond er gemompel in het publiek en de rechter ging in discussie met de aanwezigen in de zaal. Ook Nico van den Ham sprak met de rechter over het feit dat zij gewraakt was tijdens de zitting en niet nadat zij de zaak had gesloten.
Dat laatste kan overigens wel. Maar aankondigen vonnis te wijzen terwijl ze gewraakt is niet. 
De rechter was duidelijk van haar stuk, want rechters gaan nooit in discussie met het publiek. Het zal ons niets verbazen als er over 2 weken toch vonnis wordt gewezen, want er wordt wat aan gerotzooid in de rechtsspraak. Daar zijn velen heel erg het slachtoffer van.

Aangifte
Na afloop is de gemachtigde van Karel en nog wat anderen naar het politiebureau aan de Van Leijenberghlaan gegaan om aangifte te doen tegen de rechter. Hoe dit verder gaat aflopen is uiteraard onbekend, maar het was wel een historisch dagje daar in de rechtbank van Amsterdam.
Meer en meer wordt het door de elite en haar rechters zo geminachte volk wakker en is het beu om gestraft te worden door >>> partijdig, corrupt en pedofiel toga tuig en komt in opstand. Opnamen van de zitting zijn gemaakt door >>> Vitalifeiten en volgen later.