KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 20 september 2014

MEDEDELING

MEDEDELING EN EXCUSES 

Ware terreur
De afgelopen week was voor mij een zeer chaotische week. Dit i.v.m. een ingrijpende verbouwing van mijn woning. Tijdens die verbouwing voerde de criminele organisatie woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek haar terreur jegens mijn persoon extra op! Dit op zo een vuile en doordachte wijze, dat ik mij tijdens die verbouwing ook nog eens bezig moest houden met die misdadige acties.
De Amsterdamse meedogenloze misdaadgroep veroorzaakt zo veel mogelijk stennis.
Allemaal om gronden te creëren, die gebruikt kunnen worden om de onmenselijke huuropzegging van mijn woning per 1 februari a.s., in een bodemprocedure te kunnen motiveren en mij zo dakloos te maken.

E-mail | Twitter | Facebook
Zowel per E-mail, Twitter en Facebook zijn mij de afgelopen week vele berichten ontgaan en zijn dan ook onbeantwoord gebleven. Ik kan wegens chronisch tijdgebrek onmogelijk alles nog gaan uitzoeken en bied dan ook mijn excuses aan, aan allen die van mij geen reactie hebben gekregen! 
Het ergste i.v.m. die renovatie is voorbij. De afwikkeling van de acties van misdaadgroep Stadgenoot nog niet. Ik streef ernaar, vanaf nu weer alles te beantwoorden.

Bedankt voor het begrip. Nico van den Ham

Rechtszaak
Aanstaande dinsdag om 09.30 deel 3 kort geding misdaadgroep Stadgenoot - Nico van den Ham in de rechtbank aan de Parnassusweg 220 te Amsterdam.

Zondag filmbeelden van de terreur aan mijn deur