KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 11 augustus 2014

OOK DE SP IS SLECHTS EEN VOLKS VERLAKKENDE PROPAGANDA PARTIJ

Geen verschil tussen SP, VVD of PvdA 

Heftige kwesties? Hypocriete SP loopt snel weg!


SP, volstrekte minachting voor kiezers

Nederlandse Politiek door en door verrot!

Hulp van de SP, waarmee?

De SP gaat de bewoners aan het Prins Bernhardplein te Amsterdam helpen.
Ze willen het voor de 2e keer doen geloven, want zo'n 2 weken geleden stopte de SP een stencil in de brievenbussen van 171 woningen van de zwaar gedupeerde
huurders-slachtoffers van de misdaad-doofpotgroep woningcorporatie Stadgenoot.
De Stencil gaat over de levens ontwrichtende mensonterende renovatie, die de zo
>>> veel leed en ellende veroorzakende Amsterdamse >>> asbest schandaal woningcorporatie momenteel uitvoert in het wooncomplex. De SP heeft meer informatie nodig om Stadgenoot hierover te kunnen aanspreken, zo is te lezen in de stencil en vraagt de bewoners om te mailen of te bellen.


Bewoners reageren
Wij weten van enkele bewoners dat ze hebben gereageerd. Daarna laat de SP niets meer van zich horen. Ook niet als die bewoners daar nog eens om verzoeken! Wij zelf hebben ook gereageerd en hebben onze telefoonnummers bij de SP achtergelaten.
Een dag daarna zijn wij ze weer gaan bellen, omdat we inmiddels nog meer belangrijke informatie hebben. Dagenlang hebben we vele malen gebeld. Er wordt echter niet meer opgenomen. Het lijkt of ze nummerherkenning hebben bij de SP en er een notitie met onze nummers 'niet opnemen' naast de telefoon ligt.


SP, grote minachting voor haar stemmers
Dat de SP net zoals het meeste andere politieke tuig grote minachting heeft voor haar kiezers is ons al eerder gebleken. Propaganda maken, schreeuwen dat ze veel op gebied van wonen doen en nog heel veel meer beloven voor de gewone man.
Daarna laten ze he-le-maal niets meer van zich horen. Ook niet als je ze er nog meerdere keren over opbelt. Ook niet als je het volledige bestuur van de SP een keurige mail stuurt en je in die mail over het niet reageren klaagt en ook niet als je daarna weer een uitvoerige mail daarover aan mevrouw Paula van Dijnen stuurt zoals allemaal te zien is in dit >>>
artikel over de SP