KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 25 juli 2014

KORT GEDING WONINGCORPORATIE STADGENOOT NICO VAN DEN HAM

MEDEDELING

Tot Nico van den Ham zijn zeer, zeer grote verbazing is vandaag door rechter  mr. S.G. Ellerbroek grote, langdurige, integere aandacht besteed aan het kort geding wat woning corporatie Stadgenoot tegen hem heeft aangespannen. Er is tijdens de langdurige zitting een overeenkomst getekend door beide partijen, de rechter en de griffier!

Een verslag van de zitting is reeds in concept opgesteld.
Echter, Nico heeft afgelopen nacht niet geslapen en is volledig kapot! Hij kan dan ook niet instaan voor een precies en goudeerlijk verslag van datgene wat er vandaag is gebeurd in deze, in de Amsterdamse rechtbank en klikt daarom vanavond niet op 'publiceren'.

Morgen heeft Nico andere belangrijke verplichtingen. Daarom pas een verslag van het kort geding uiterlijk a.s. zondag.

Niemand mag/kan Nico op een leugen, ook niet als die misschien door vermoeidheid is ontstaan, betrappen en daarom is besloten om het verslag uit te stellen tot a.s. zondag!

Van onze rechtbankredactie


Oproep!
Twee heel aardige jonge mensen zijn in deze keiharde maatschappij buiten hun schuld de straat opgekwakt. Zij kunnen niet meer bij het Leger des Heils terecht omdat die een maximum hanteert. Woonruimte gezocht in Amsterdam. Vrijwel alles is welkom! Kraakpand, Caravan, Tijdelijk etc. Tel: Ranjana 06-37487854