KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 30 april 2014

NICO VAN DEN HAM MOET ZICH ALS EEN WARE CRIMINEEL MELDEN BIJ HET DEURWAARDERSTUIG

Melder van Misstanden
Nico van den Ham moet zich melden bij de deurwaarder!

'Uw inboedel wordt in beslag genomen meneer'. 'Alles?'

'Ja, alles meneer'
Extra mededeling onder aan dit artikel!


Asociale woningcorporatie Stadgenoot meedogenloos!

Verplicht melden bij de deurwaarder
Gisteren moest ik de deurwaarder komen vertellen wat mijn inkomsten zijn, zodat daar gedeeltelijk beslag op kan worden gelegd. Ik moet zo'n 2000 euro aan proces kosten betalen i.v.m. een door woningcorporatie Stadgenoot tegen mij aangespannen rechtszaak. Stadgenoot wil dat ik niet meer publiceer op deze site inzake haar misdadige werkwijzen. Werkwijzen, waar ik zelf, maar ook zoveel andere huurders van Stadgenoot onder lijden. >>> Vonnis 

Verslag bezoek deurwaarder
Ik werd aan een loket met 2 centimeter dik kogelvrij glas te woord gestaan door een medewerker die geen deurwaarder is. Dat werd duidelijk omdat hij telkens naar achteren moest om aan de deurwaarder het een en ander te gaan vragen. Ik kreeg een formulier waarop ik al mijn inkomsten moet vermelden. Dat formulier moet uiterlijk op donderdag ingeleverd zijn. Tevens kreeg ik te horen, dat er beslag op mijn complete inboedel wordt gelegd. Ik heb nauwelijks spullen van waarde. Ik vroeg of dat in beslag nemen ook de dingen betrof die een mens nodig heeft om normaal te leven. Het misdadige antwoord was, 'alles'.

Ook papieren worden in beslag genomen
'We nemen alles in beslag en kijken of we het kunnen verkopen', was het antwoord.
Ik vroeg of mijn grote hoeveelheid papieren inzake de omvanrijke Amsterdamse misdadige doofpotkwestie, waarover ik o.a. bericht op deze site, ook in beslag genomen worden was het eerste antwoord ja. Nadat ik had geopperd dat toch niemand die papieren wil kopen werd het antwoord een beetje genuanceerd door te vertellen dat het niet om de papieren ging. Echter, zo vertelde de medewerker, 'papieren belanden wel vaak tussen de in beslag genomen spullen" (???).  De betreffende documenten waren even in mijn woning i.v.m. de rechtszaak. Ik heb ze inmiddels snel weer naar elders gebracht. Het adres van dat elders slingert niet op een papiertje rond in mijn woning, maar zit in mijn hoofd. 


Deurwaarder spreken
Ook vroeg ik nog of ik de deurwaarder zelf kon spreken. Dat kon alleen telefonisch want die komen nooit aan het loket zo deelde de medewerker mij mee. 'Is dat omdat ze op straat niet herkend willen worden uit angst in elkaar geslagen te worden?' opperde ik. Daar gaf de medewerker geen antwoord op. Kogelvrij glas, niet in beeld willen komen. Deurwaarder, "leuk beroep".

EXTRA MEDEDELING! Held Professor Arnold Heertje is morgen 1 mei gedaagd in kort geding door Bureau Jeugdzorg. Rechtbank Amsterdam 10.00 u. Wij zij er bij: >>> Professor Heertje over Bureau Jeugdzorg