KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 27 april 2014

DE BRANDENDE HEL VAN WONINGCORPORATIE STADGENOOT GAAT DOOR IN DE RECHTBANK!


Nico van den Ham die een pyromaan heeft gestopt meedogenloos kapot gemaakt door Corrupt Zwart Toga Tuig voor de rest van zijn leven!


 Overtuigend bewijs dat Nico van den  Ham een  jaar lang heeft gemeld wie,  wanneer en hoe laat de pyromaan steeds  maar  weer >>> brand stichtte is
 door de rechter voor Woningcorporatie  Stadgenoot volstrekt genegeerd!

 Zelfs een schriftelijk bewijs dat woning-  corporatie Stadgenoot afspraken had  met de pyromaan, is door de rechter  gebruikt om zijn kont mee af te vegen. De brief wordt in het vonnis dan ook niet benoemd. Bovendien staat het vonnis vol leugens. Leugens verzonnen door de rechter wel te verstaan!

Nico van den Ham werd weer de mond gesnoerd toen hij de rechter op het aangeleverde bewijs wilde wijzen. 

'Er is hierna nog een rechtszaak en het is al uitgelopen'. Was zijn excuus.Nico van den Ham door rechter, voor woningcorporatie Stadgenoot  nu ook financieel kapot gemaakt.

Plegers van misdrijven door corrupte rechter beloond!

Melder van blijkbaar o zo welkome honderden brandstichtingen wordt tot op het bot kapot gemaakt!


Dit is de absolute doodsteek voor Nico van den Ham.

Veroordeeld voor bijna 2 duizend euro proceskosten.
Woningcorporatie Stadgenoot heeft Nico van den Ham ruim 5 jaar op extra kosten gejaagd! Dat weet de rechter want Nico vertelde het hem. Hij is financieel kapot gemaakt door Stadgenoot, zo heeft hij de rechter duidelijk verteld. Nico heeft nooit schulden gehad en heeft Stadgenoot altijd ruim op tijd de huur betaald. Sinds 4 april jl. heeft Nico een schuld van ong. €2000,-  dankzij dit Corrupt Zwart Toga Tuig.
Er zijn ook nog veel andere kosten voor Nico, gerelateerd aan deze smerige >>> (semi)  overheidskwestie.


Onbeheersbare wanhoop

Absoluut geen weg meer terug
Er is absoluut geen weg meer terug voor Nico. Nico heeft geen familie en weet niet waar hij straks naar toe moet als hij door woningcorporatie Stadgenoot op straat gezet wordt. Nico leeft door de constante onmenselijke dreiging op straat gezet te worden al 5 jaar in angst en onzekerheid. Nico heeft dankzij de misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek reeds ernstige, nu ook al lichamelijke klachten.
De stresshormonen die al jaren door zijn lichaam razen hebben hun werk reeds gedaan. Nico is door die klachten niet meer op zijn 61e, in staat op straat te leven en dat wordt dan ook zonder meer zijn dood! Het gewetenloze Stadgenoot heeft echter volstrekte schijt aan haar slachtoffers. Zie de weerzinwekkende beelden van de ernstige verminkingen van een huurder van Stadgenoot die nimmer aandacht van Stadgenoot heeft gehad. >>> Beelden van een ernstige verminking door een grote brand 


Verzoek aan de lezers van deze site
Dringend verzoek aan de lezers van deze site het bericht nr. 3 (nogmaals) te lezen.
U kunt dan zien, waar het allemaal mee begonnen is. Hoe een simpele burger, die heeft gedaan wat de wet hem voorschrijft te moeten doen! Zo niet, dan volgt straf. In deze kwestie volgde echter een zeer zware jarenlange straf omdat het Stadgenoot blijkbaar nu even niet zo goed uit kwam dat de pyromaan werd gestopt door Nico van den Ham. Hoe vuil en misdadig kan een rechter zijn om dit zo af te straffen. Ja dat kan en gebeurd in uw 'keurig Nederland'. Alleen mag u het niet weten en daarom zwijgt de reguliere media. Daarom had deze site al moeten stoppen met dit soort berichtgeving wat gewoon betekend dat er op deze site nog wel kookrecepten mogen worden gepubliceerd.

Bericht nr. 3  >>> Wooncomplex Stadgenoot geteisterd door brandstichtingen

Wetboek van Strafrecht art. 160
1.Ieder die kennis draagt van een der misdrijven omschreven in de artikelen 92-110 van het Wetboek van Strafrecht, in Titel VII van het Tweede Boek van dat Wetboek, voor zoover daardoor levensgevaar is veroorzaakt, of in de artikelen 287 tot en met 294 en 296 van dat wetboek, van menschenroof of van verkrachting, is verplicht daarvan onverwijld aangifte te doen bij een opsporingsambtenaar. 

Die opsporingsambtenaar is o.a. politieman, wijkagent leugenaar op
ambtseed >>> Jack Druppers.


Waarschuwing aan de lezers van deze site
Heeft u wetenschap van een of meerdere misdrijven? Misdrijven die veel leed en ellende veroorzaken en waar u zelf ook last van heeft. Ga niet naar de politie en draai u om. Zorg dat u niet in het intense corrupte systeem van het Zwarte Toga Tuig terecht komt! Uw leven wordt volledig verwoest. Velen gingen u al voor!

Reactie's
Nico krijgt meer en meer reactie's naar aanleiding van de berichten op deze site.
Meest hele lieve reacties. Ook veel hartverscheurende reactie's van Nederlanders die ook door (meestal) de staat kapot gemaakt zijn en vaak in een vergelijkbare onbeheersbare wanhoop-situatie verkeren als Nico zelf. Goedbedoelde e-mails met 'ze kunnen je maar zo je woning niet uitzetten' hoeft Nico niet meer. Nico weet inmiddels uit eigen ervaring, maar meer nog inzake andere kwesties waarvan hij op de hoogte is, dat alles kan in dit land. Rechters hebben schijt aan wet en regel en doen wat goed is voor de heersende elite, grote organisaties en hun blauw geklede hulptroepen. De misdadige, volksverlakkende reguliere media zwijgt hierover, want u mag dat niet weten.


Onderzoeksjournalisten Welkom!

Door onze corrupte steek de boel maar in brand, want het komt zo goed uit redactie