KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 20 maart 2014

WONINGCORPORATIE STADGENOOT EN HAAR KLIEK KÁN NICO V/D HAM NIET NOG MEER KAPOT MAKEN !

INTERNET NIEUWS CENSUUR IN NEDERLAND 

Vrijdag 21 maart 09.30 u. kort geding om deze goud eerlijke site van het web te verwijderen!

Vrijdag 21 maart 09.30 u. start slotfase jarenlange terreur woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek

Slotfase jarenlange terreur a.s vrijdag van start
Aanstaande vrijdag om 09.30 is er een kort geding in de Amsterdamse rechtbank om deze goudeerlijke site en nog 2 andere sites van het web te verwijderen.
Verwijder ik de sites niet, dan eist Woningcorporatie Stadgenoot €2.500,- voor elke dag dat deze site nog op internet staat.

>>>  Stagenoot wil nu met de wet in de hand misdrijven plegen.
Daarnaast gaat Stadgenoot, zo is reeds aangekondigd in de sommatie die Nico voorafgaand aan de dagvaarding kreeg, een bodemprocedure starten.
Dat laatste om Nico, 61 jaar en in zeer slechte gezondheid, veroorzaakt door de jarenlange terreur van Stadgenoot en haar kliek, dakloos te maken.


Nog meer kapot liegen en treiteren kan niet

Misdaadgroep Stadgenoot en haar kliek kan mij niet nog meer kapot maken dan dat zij al heeft gedaan. Kapot >>> criminaliseren  en nog meer >>> criminaliseren  en >>> psychitatriseren = voor gek verklaren en >>>  kapot gelogen.  Meer verbitterd over het leven kan Stadgenoot en haar kliek Nico niet maken. Wél kan het asociale Stadgenoot mij het in deze situatie nog veel moeilijker maken. Dit door mij met mijn zieke botten de straat op te (laten) gooien en zal dat zeker doen. Daar heeft Stadgenoot 4 jaar aan gewerkt en mee gedreigd!

Geen goedbedoelde mailtjes
Hoewel goed bedoeld, Nico hoeft geen mailtjes met daarin de mededeling dat 'ze je niet zomaar op straat kunnen zetten', want ze kunnen alles. Minder of liefst helemaal niet naar de gecensureerde volksverlakkende nieuwsmedia luisteren of lezen is het advies, want daar wordt gezwegen over dit soort en andere vuile >>> (semi) overheidszaken. Op internet is het een en ander wel degelijk te vinden, maar dat moet dan weer worden verwijderd. Deze site is niet de eerste en ook niet de laatste die 'uit de lucht' moet!


Nog veel meer aan de hand
Nico kan nog wel goed nadenken en kan datgene wat hem is overkomen ook nog op zijn eigen volkse wijze (bewuste keuze) op zijn site zetten. Nico weet en beseft, dat er absoluut geen weg meer terug is naar een normaal leven. Er is nog heel veel meer aan de hand met Nico. Allemaal veroorzaakt door de jarenlange terreur van het criminele Stadgenoot en haar gewetenloze kliek.

Geheim
Wat er nog meer aan de hand is, daar is op deze site nooit melding van gemaakt en dat gaan we nu ook niet doen. Misdaadkliek Stadgenoot leest mee en gaat daar dan onmiddellijk misbruik van maken. Nico wordt dan onmiddellijk 
helemaal door Stadgenoot en haar kliek uitgeroeid. Beter is het, om eerst nog wat voorbereidingen te treffen op de totale vernietiging.

Zie ook woordvoerder stadgenoot liegt over >>> woningontruimingen