KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 21 maart 2014

KORT GEDING VERWIJDEREN WEBSITE NICO VAN DEN HAM

Kort geding
In overleg met de advocaat is besloten geen inhoudelijke mededelingen te doen over het verloop van het kort geding inzake het verwijderen van deze site van het web.
Wél meldt deze bedreigde site dat woningcorporatie Stadgenoot vast besloten is, een bodemprocedure op te starten om Nico van den Ham dakloos te maken. Dat werd in de rechtszaal uitdrukkelijk door Stadgenoot verklaard en daar werd ook nog eens een keer na afloop, buiten de rechtszaal mee gedreigd!
De zitting duurde bijna 2 uur.


Volgende procedure is inzake woningontruiming,
dus de 61 jarige Nico van den Ham dakloos te maken!


STRESS! EN NOG EENS STRESS! 


Jarenlange dreiging dakloos te worden.
De jarenlange dreiging Nico dakloos te maken veroorzaakt natuurlijk veel angst, onzekerheid en wanhoop. Jarenlang heeft Stadgenoot medehuurders proberen te ronselen om belastend jegens Nico te verklaren. Dat is nooit gelukt omdat Nico geen overlast veroorzaakt.
Nico heeft zich vaak over dat ronselen beklaagd, maar zoals dat gaat bij Stadgenoot, heeft hij daar geen enkele reactie op gekregen. 


Wanhoop
Stadgenoot veroorzaakt jarenlang een en al ellende in het leven van Nico van den Ham. Nu weer opnieuw door die categorische dreiging, Nico op zijn 61e de straat op te gooien. De constante stroom van stresshormonen, die jarenlang onophoudelijk door Nico zijn lichaam razen hebben hem vooral lichamelijk helemaal kapot gemaakt. 
Nu Nico opnieuw uitdrukkelijk in de rechtszaal en ook nog eens daarbuiten is verzekerd, dat het asociale Stadgenoot Nico absoluut dakloos wil maken, maakt die gedachte het dagelijkse leiden voor hem nog meer ondraaglijk.

Nico niet de enige die door Stadgenoot uit de woning wordt gegooid.
Het is nogal wat om in deze keiharde maatschappij de straat op geflikkerd te worden. En dat terwijl je toch alleen maar goede bedoelingen hebt, niemand tot last bent en nog nooit een cent huurschuld hebt gehad. Bovendien wordt Nico ook nog eens, door de meeste medebewoners 'op de schouders genomen'.

Dat Nico niet de enige is die maar zo op straat wordt gezet ziet u hier >>> http://www.woonbond.nl/nieuws/2264 Pas veel later nadat die bewoners waaronder gezinnen met kleine kinderen, de ingrijpende ellende van het dakloos zijn hebben moeten ondergaan, werd in hoger beroep Stadgenoot in het ongelijk gesteld.
Veel te laat voor de bewoners natuurlijk!


Zie ook >>> Woordvoerder Stadgenoot liegt over massale woningontruimingen

Alle lieve reacties op twitter en via email doen Nico goed en worden vanavond allemaal afzonderlijk beantwoord!

Dat geldt ook voor alle medebewoners die wel wilden, maar niet naar de rechtszitting durfden te komen. 


Uitspraak kort geding 4 april!

Door onze corrupte woningcorporatieredactie