KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 30 maart 2014

FRED DE BROUWER IS GEWOON DOOD

Telefoongesprekken met René de Brouwer
Op 14 maart jl. belde een merkbaar verdrietige René de Brouwer mij op. Hij was blijkbaar op mijn site terechtgekomen en had daar gelezen dat zijn broer misschien wel eens niet verongelukt zou kunnen zijn. 
Ik schrok en vroeg hem onmiddellijk: 'is het niet waar, dat uw broer is overleden, ik haal het artikel er onmiddellijk weer af', zo stelde ik nog voor. Dat was niet nodig zei De Brouwer, want zijn broer was inderdaad overleden zo bevestigde hij. René was alleen zo geschrokken omdat hij op mijn site had gelezen dat het misschien geen ongeluk was geweest. Hij wilde graag bellen met Henk Krol en vroeg of ik zijn nummer had.
Dat had ik niet, maar wist wel iemand die dat wel heeft en daar heb ik De Brouwer mee in contact gebracht.
Die persoon was niet Martin Vrijland voor alle duidelijkheid.


Het 2e gesprek
Ongeveer 20 minuten daarna heb ik De Brouwer opgebeld en heb nog even met hem gesproken.

Het 3e gesprek
Vanmorgen heb ik René de Brouwer opnieuw opgebeld. Dat was naar aanleiding van de berichten 'is Fred de Brouwer wel echt dood'.  René de Brouwer had besloten niet meer met de pers te praten zo vertelde hij. Ik deelde hem mede, dat ik slechts één vraag had. Ik zei daarna: 'Is uw broer nou wel of niet dood, want anders haal ik mijn artikel van de site'. De Brouwer deelde nogmaals mede er absoluut niet meer over te willen praten. Ik drong er opnieuw op aan, dat als zijn broer niet was overleden, ik mijn artikel alleen zou verwijderen en er verder niets meer over zou publiceren. René de Brouwer herhaalde, 'ik zeg er niets meer over'.

Artikel weg halen
Tot slot vroeg ik:  'zal ik het artikel er af halen of wilt u dat ik laat staan?'
Ja, ja, ik ben een heel redelijk mens! Opnieuw herhaalde De Brouwer dat hij er niet meer over wilde praten en drukte de telefoon uit. Ik haal mijn >>> artikel niet weg, want Fred de Brouwer is dood zo heb ik van zijn broer op 14 maart jl. gehoord. Bovendien zei hij dat ik het kon laten staan.
Nu wil hij er absoluut niets over zeggen, dus blijft zijn broer gewoon dood.


Martin Vrijland
Het was niet de bedoeling om dit artikel te plaatsen. Ik had een reactie op de site van Martin Vrijland geplaatst. Een veel kortere reactie dan dit artikel. Blijkbaar kon Martin, die ik persoonlijk ken en als een hele amicale kerel beschouwde, het niet verdragen dat er ook nog wel eens anderen zijn die het een en ander weten.
Martin heeft mijn reactie vrijwel onmiddellijk van zijn site verwijderd. 


Klokkenluideronline
Daarna besloot ik mijn reactie op de site van Micha Kat te plaatsen. Daar kom ik helaas om technische redenen meestal niet op, zo ook deze keer niet. Micha weet daarvan. Ik reageer trouwens sporadisch op andere sites vanwege tijdgebrek. Ik doe ik het dan nu maar gewoon op mijn eigen >>> bedreigde site. Ook ik heb van alle drie de gesprekken met de Brouwer opnamen gemaakt. In tegenstelling tot Martin Vrijland plaats ik die niet zonder toestemming op mijn site. René de Brouwer heeft mij niets misdaan. Zo lang dat zo blijft zet ik niets zonder zijn toestemming online. En zeker niet met een foto van de Maffia erbij.

Vorige bericht:

>>> Misdadige woningcorporatie gaat mondige

     huurder dakloos maken

Door Nico van den Ham