KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 29 maart 2014

ASOCIALE WONINGCORPORATIE STADGENOOT GAAT MONDIGE HUURDER DAKLOOS MAKEN

DIT GAAT DE ASOCIALE AMSTERDAMSE MISDAAD ORGANISATIE WONINGCORPORATIE STADGENOOT VOOR DE 61 JARIGE NICO VAN DEN HAM VERZORGEN!De Amsterdamse GGD psychiater Herman Plas, ja deze >>> GGD psychiater kreeg opdracht van de Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot Nico van den Ham te >>> psychiatriseren = gek verklaren om hem zo zijn woning uit te zetten. Dat is niet gelukt! Nu slaat Stadgenoot opnieuw keihard toe en gaat een andere weg bewandelen om de melder van haar vuile zaakjes dakloos te maken.

Na vijf jaar onzekerheid over een dak boven het hoofd
Na zo'n vijf jaar hiermee dreigen en dus 5 jaar leven in constante onzekerheid en stress, heeft de Amsterdamse Woningcorporatie Stadgenoot nota bene in de rechtszaal tijdens een kort geding Nico de absolute verzekering gegeven hem op straat te zullen zetten.
De meedogenloze bijtende blik van het onnozele bedrijfsjuristenwicht van Stadgenoot, Melanie Bos én die van de ingehuurde advocaat mr. Richard Polle deed pijn aan de ogen en sprak boekdelen.

Onmenselijke asociale woningcorporatie
De zoveelste onmenselijke dreiging vond plaats tijdens een kort geding. Een geding dat ging over klokkenluider Nico van den Ham volledig de mond te snoeren inzake het melden van de misdadige praktijken van woningcorporatie Stadgenoot op deze en andere websites. De rechter greep niet in en dat was uitermate opmerkelijk, want deze zitting ging niet over woningontruiming.

Honderden brandstichtingen

Wel kapte de rechter Nico van den Ham af toen hij drie zinnen had gezegd over zijn steekhoudende schriftelijke bewijzen inzake de honderden brandstichtingen.
>>>
Brandstichtingen die Stadgenoot en haar kliek, welbewust nog een jaar lang volstrekt onnodig heeft laten plaatsvinden, omdat die vele brandstichtingen Stadgenoot blijkbaar >>> goed uit kwamen. De zitting liep al uit, zo luide het 'excuus' van de rechter. Bewijzen die Nico had ingeleverd en ter zitting ter sprake wilde brengen werden dus volstrekt, ook door deze rechter genegeerd en zelfs niet benoemd. Misschien dat de rechter er alsnog even naar wil kijken. Dat zou wel zo eerlijk zijn.


Dreigen ging door in de hal van het gerechtsgebouw

Ook na afloop van de zitting ging Stadgenoot en advocaat Polle buiten de rechtszaal door met het absolute stellige dreigen Nico dakloos te maken. Veel mensen vertellen Nico 'ze kunnen je er maar zo niet uitzetten'. Tegen die mensen zeggen wij. Stop met het volgen van de reguliere staats-zwijg-media. Wordt wakker en volg (ook kritisch) de 'nieuwe media' nieuws-websites op internet zolang dat nog kan. U kunt dan zelf constateren wat in dit land allemaal mogelijk is en ook daadwerkelijk plaatsvind.

In Nederland kan alles 
In Nederland kan echt alles en dat geldt met name voor woningcorporatie Stadgenoot! Voor alle duidelijkheid, Nico is nog nooit ook maar een minuut te laat geweest met het betalen van de huur. Verder heeft Nico ook geen schulden. Nog niet, want Stadgenoot heeft Nico ook financieel helemaal kapot gemaakt!

Nico heeft zelf  zelf veel meegemaakt en krijgt, omdat hij deze site heeft, veel reacties van andere slachtoffers van politie, justitie en rechtsspraak. Nico bezoekt bovendien veel rechtszaken en is daardoor goed op de hoogte van vele andere kwesties. Ondanks dat alles is het ook voor hem nog steeds niet te bevatten wat er in dit zogenaamde keurige land allemaal kan. Heel veel mensen zitten ongelooflijk in de shit.
De reguliere media zwijgt.


In onderstaande film ziet en hoort u tussen 1.20 en 1.30 hoe de woordvoerder van Stadgenoot, Pim de Ruiter voor zijn baas het zo door Stadgenoot geminachte huurders-gepeupel voorliegt over de vele woningontruimingen. Ongeveer 12 per dag!Weet of heeft u woonruimte voor Nico in Amsterdam? Neem dan alstublieft contact op.
Ik ben tevreden met slechts één (hele kleine) kamer, maar ik wil mij wel elke dag kunnen douchen.

Door onze daklozenredactie