KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 8 februari 2014

Woningcorporatie Stadgenoot | zoveelste laffe sommatie voor melder van criminele activiteiten Nico van den Ham

Persbericht

Vandaag zouden wij zoals aangekondigd, een sommatie voor Nico van den Ham van het Grachtengordel Keizerhof advocatenkantoor aan de
Heren -graai maar raak- gracht nr. 320 te Amsterdam publiceren. 


Een sommatie van het advocatenbureau Keizerhof in opdracht van de criminele organisatie, Woningcorporatie Stadgenoot. Ook zouden wij, het antwoord van Nico van den Ham op die sommatie op deze site publiceren. 

Tevens zou ik, Nico, dat antwoord op maandag 10 februari persoonlijk gaan afleveren. Persoonlijk afleveren, omdat ik een ontvangstbewijs zou willen hebben van het Grachtengordel -ontruim maar raak- advocaten kantoor Keizerhof. 

In verband met nieuwe criminele ontwikkelingen, die ik om voor mij moverende redenen pas later bekend maak, gaat dat allemaal niet door! Wel wil ik alvast kwijt dat ook dit advocaten een ander volledig kapot en dakloos tracht te maken voor de misdaadgroep Stadgenoot.

Keizerhof advocaten past exact in het misdadige beeld van list, bedrog, oplichting, grootschalige brandstichting en geweld van woningcorporatie Stadgenoot.
Begrijpelijk ook wel, want een beetje advocaat met wat waarden en normen, werkt niet mee aan dit soort abjecte werkwijzen. 
Iedereen die nu denkt, dat ik praatjes maak en dat er dus helemaal geen aangetekende sommatie door de post is afgeleverd, staat vrij om mij daarmee te confronteren! Ik zal het document, ook aan tegenstanders, na legitimatie, zonder meer tonen!!!

Wel graag eerst een telefonische afspraak, omdat ik mijn deur maar zo niet open!
Dit i.v.m. de Amsterdamse politiecrimineel, wijkagent Jack Druppers, die een boom van een kerel heeft aangespoord mij in elkaar te trappen en mijn botten te breken.
Drie dagen daarna, na het op afspraak doen van aangifte van die mishandeling, werd ik ook nog eens met die gebroken botten op valse gronden in het politiebureau gearresteerd en opgesloten. Allemaal omdat ik een klacht bij de Nationale Ombudsman tegen deze politieschurk had ingediend! 
Dat is mij niet in de koude kleren gaan zitten en de hevige angst, dat dat weer gebeurt groeit met de dag! Eerst bellen dus, zodat ik weet wie er aan de deur komt.

Mijn sites;
>>>  http://nicovandenham.blogspot.nl/ 
>>>  http://stadgenoot-nicovandenham- renovatie.blogspot.nl/ 
>>>  http://nicovandenham.wordpress.com/

blijven wat mij betreft gewoon werken op het  World Wide Web (www) 

Mocht dat niet zo zijn, dan zijn er meer dan voldoende back ups, om alle criminele vuiligheid van Stadgenoot opnieuw op het World Wide Web  (www) te publiceren. 

Hopende hier mijn lezers, mijn sympathisanten, mijn vele medestanders, maar ook de enkele door Stadgenoot geïndoctrineerde tegenstanders zo op een correcte wijze te hebben geïnformeerd.

Nico van den Ham, Melder van Misstanden en Criminele Zaken.
In het bijzonder die van de Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek, waaronder de politie te Amsterdam. In het bijzonder wijkagent Jack Druppers, die voor mij dwangverpleging=mondsnoerverpleging adviseert. Een politieman die 'hangt' als er een rechtszaak komt met eerlijke rechters die wel bereid zijn het door mij beweerde uit te zoeken. Datzelfde geldt voor vele vuile zaakjes van woningcorporatie Stadgenoot. Alles wat ik in dit bericht en andere berichten over woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek beweer, is de absolute waarheid en niets is overdreven, ook niet inzake de grote aantallen brandstichtingen.

Alles wat ik beweer, kan ik ondersteunen met degelijke steekhoudende bewijsstukken!!!

Nico van den Ham, melder van slechts datgene wat hem is overkomen en die voor dat melden daarvan zwaar wordt bestraft.

Daar weer over klagen, nog meer straf!


 JURIDISCHE HULP GEVRAAGD! 

 JOURNALISTEN WELKOM! 


In het kader van openheid en hoor en wederhoor, wordt deze publicatie via e-mail ook verzonden naar onder andere de volgende adressen:


polle@keizershof.nl
pers@amsterdam.politie.nl
pdehaas@stadgenoot.nl
jbulder@stadgenoot.nl
info@stadgenoot.nl t.a.v. Dhr. R. Boomgaard
mvanduijn@stadgenoot.nl
woonbegeleiding@stadgenoot.nl
mbos@stadgenoot.nl
P. De Jong >>> bungalowverhuurster  pdejong@stadgenoot.nl
Dhr. H. Plas psychiater- >>> bungalowverhuurder vangnet@ggd.amsterdam.nl


I.s.m. onze corrupte juridische-zakenredacteur