KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 11 oktober 2013

OPNIEUW VALS BESCHULDIGD VAN DISCRIMINATIE

Artikel 12sv procedure
Nico van den Ham opnieuw vals beschuldigd van discriminatie. Nu in een door hem zelf opgestarte art. 12Sv procedure. Deze keer gaat het om seksuele geaardheid en afkomst. Opnieuw mogen medewerksters Meldpunt Discriminatie niet worden gehoord! De waarhijd moet van justitie in de doofpot blijven! Criminele politieman kan ongehinderd doorgaan met zijn misdaden!

Nico van den Ham weer niet aangeklaagd voor ernstige misdaden!!!
Ook ben ik voor die beschuldigingen, die deel uit maken van talloze door de wijkagent verzonnen beschuldigingen, opnieuw niet aangeklaagd!

Lijfstraf, opsluiten! Onwettige vervolging zonder tussenkomst rechter!
Nico van den Ham, de 'zware crimineel,' die bij de rechter wordt weggehouden, want dan mag hij daar misschien wel praten. De laffe, op ambtseed, liegende, misdadige, gewelddadige politieagent Jack Druppers heeft zijn eigen methoden en die worden door zijn corrupte collega's en handlangers volledig afgedekt!

Hoofdofficier van justitie Amsterdam heeft volstrekt schijt aan rechtssysteem!
Het gaat maar door. Al jaren lang. Corrupte politieman is onschendbaar! Niets mag worden uitgezocht. De hoofd officier van justitie Amsterdam gaat uit van rapport van categorisch liegende politieman en liegt zelf, dat mijn klachten niet onderbouwd zijn!  Echter, bewijzen worden niet benoemd, getuigen mogen niet worden gehoord!! Velen bij justitie hebben zich hiermee bezig gehouden. Niemand staat op bij de politie en justitie en durft klokkenluider te zijn, want dan worden ze er uit geflikkerd!
Hoe smerig wilt u het hebben?


Zitting beklagkamer gerechtshof Amsterdam, 7 november 2013 (niet openbaar helaas)

Hoe het allemaal is begonnen:

>>> Wooncomplex Stadgenoot geteisterd door brandstichtingen

>>> Hoe word je een racist

>>> Commissie voor de politieklachten deel 1

>>> Commissie voor de politieklachten deel 2

>>> Commissie voor de Politieklachten deel 3