KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 8 oktober 2013

OPEN BRIEF NR. 2 AAN STADGENOOT

Open brief nr. 2                                          Persbericht

WONINGCORPORATIE STADGENOOT EN DE POLITIE MANIPULEREN CAMERA BEELDEN. ZOVEELSTE POGING KLOKKENLUIDER NICO KAPOT TE MAKEN!!!


E-mail:

Mijnheer de Haas,

Na aanleiding van de voor mij heftige, slopende, levensontwrichtende intense misdadige smeerlapperij van de laatste jaren door Stadgenoot en haar kliek.
Maar ook naar aanleiding van de voorlichtingsavond, 25-09-2013 een tweede open bri
ef voor u, uw betrokken collega's en uw kliek.

>>>  http://nicovandenham.blogspot.nl/2013/10/open-brief-nr-2-aan-stadgenoot.html

In afwachting op de volgende misdadige actie, Nico van den Ham
________________________________________________________________ 

Open brief nr. 2           persbericht

Dag mijnheer Paul de Haas,

Jarenlange misdadige levens ontwrichtende vervolging voor onthuller zeer ernstige criminele misstanden bij woningcorporatie Stadgenoot
In mijn vorige open brief aan u mijnheer De Haas, had ik vele vragen over uw misdadige gesjoemel met bewakingscamera beelden door woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek, waaronder politieagent-toneelspeler de heer Jack Druppers, maar ook de politie in het algemeen.
Ik vroeg u o.a. mijnheer De Haas, of u weet waar die bewakingscamera-beelden zijn gebleven, waar op te zien is op aansporing van buurtregisseur/politieman J. Druppers zo in elkaar ben getrapt!


Kabels trekken centrale hal.
Ik ga in deze tweede open brief verder met vragen stellen mijnheer De Haas.
Op donderdag 22 maart 2012 zag ik een monteur van een ingehuurd bedrijf kabels trekken in de centrale hal. Nieuwsgierig als ik ben, vroeg ik aan de monteur of hij mij wilde vertellen wat hij aan ging leggen.
De monteur vertelde mij, dat hij een extra camera ging plaatsen boven de deur van de kleine lift. Dat was nodig zo vertelde de monteur omdat een paar weken geleden iemand in elkaar was geslagen. Hij wees mij een kleine plek aan die net niet door de reeds 2 aanwezige bewakingscamera's konden worden geregistreerd.

Extra bewakingscamera om de vuile zaakjes te verhullen
De monteur vertelde verder, dat die mishandeling op die plek had plaatsgevonden die 'net' niet kon worden geregistreerd door de camera's en hij nu nog een camera ging plaatsen die die plek wel zou registreren. Ik vertelde de monteur dat ik degene was die in elkaar was geslagen en dat dat voor de deur van de grote lift was gebeurd.
Daar hangt een camera die alles heeft geregistreerd. De monteur 'sloeg' dicht en zij,
'ik zeg niets meer ga maar naar de huismeester.'
De huismeester die dagen aan het knoeien was geweest met 'mijn' camerabeelden.


Voor de schijn plaatsen van extra bewakingscamera
Hoe dom kan een mens zijn? Ik had toen ik die monteur zag eerst weer naar boven moeten gaan om mijn voice recorder op te halen.
U weet wel mijnheer De Haas, die voice recorder die ik ook bij mij had en aan had staan, toen psychiater/bungalowverhuurder de heer Herman Plas van de GGD Amsterdam lelijke dingen zei over Stadgenoot en politieman Druppers. De leden van de kliek van Stadgenoot zijn van een zo abject soort, dat ze zelfs elkaar volledig door de stront halen! Uiteraard alleen als ze zo dom zijn en dat zijn ze, dat ze niet in de gaten hebben dat zo'n gesprek wordt opgenomen. >>> (art. 139 b Sv) 


Geen gespreksopnamen
Ja mijnheer De Haas, ook ik ben wel eens dom bezig en ik heb helaas geen opnamen gemaakt van het gesprek met de monteur. Ik heb dus geen bewijs van wat die monteur heeft gezegd. Maar u heeft die camera 3 weken nadat ik op aansporing van politieman Druppers daar toch laten plaatsen zodat u, als er toch een rechtszaak van zou zijn gekomen had kunnen zeggen, dat het op die niet geregistreerde plek was gebeurd en er geen beelden beschikbaar zijn. Daarom heeft u dat toch zo geregeld?
Geef is antwoord mijnheer De Haas!
U bent zo'n praatjesmaker, dan kunt u toch hier ook wel op antwoorden!


Maakt u zich geen zorgen mijnheer de Haas
Maakt u zich maar geen zorgen mijnheer de Haas. Toen ik drie dagen nadat ik als gewond slachtoffer, zo laf op valse gronden werd gearresteerd. Een arrestatie geheel gearrangeerd door politieman/toneelspeler/verhalenverzinner Jack Druppers, wist de laffe corrupte officier van justitie, ook wel het zwarte toga tuig genoemd, al dat hij de zaak zou gaan seponeren.

Niet klagen over politieman Druppers bij Nationale Ombudsman
Alles was bedoelt om mij een lesje te leren. Het lesje, niet klagen bij de Nationale Ombudsman over politieman Jack Druppers. De politieman waar u zo fijn mee samenwerkt. Er loopt overigens nog wel een >>> art. 12 Sv procedure, maar daar verwacht ik ook niet veel van. Dus u en uw gewelddadige misdaad kliek kan gerust zijn en geheel ongehinderd verder gaan met de criminele praktijken.

Rechter
Zolang ik niet voor een rechter kom heeft u, Stadgenoot, Politieagent Druppers en de rest van uw kliek niets te vrezen mijnheer De Haas en bent u zo onschendbaar als wat.
Mocht ik wel voor de rechter mogen of moeten verschijnen, dan komt u en kliek er misschien ook nog wel goed van af. Maar ja dat blijft toch een gok, want één telefoontje kan uw hele criminele kliek inclusief politieman- buurtregisseur Jack Druppers als donderslag bij hemel ontmaskeren.


Ook per e-mail verzonden aan: 

pdehaas@stadgenoot.nl
 

jbulder@stadgenoot.nl
  

info@stadgenoot.nl   t.a.v. Dhr. R. Boomgaard
mbos@stadgenoot.nl
P. De Jong >>> bungalowverhuurster  pdejong@stadgenoot.nl
H. Plas GGD Amsterdam >>> Psychiater/bungalowverhuurder  vangnet@ggd.amsterdam.nl
       

JURIDISCHE HULP GEVRAAGD! 

 JOURNALISTEN WELKOM! 


Alles wat ik in dit bericht en andere berichten over Stadgenoot en haar kliek beweer, is de absolute waarheid en niets is overdreven, ook niet inzake de grote aantallen brandstichtingen.
 
Alles wat ik beweer, kan ik ondersteunen met degelijke steekhoudende bewijsstukken!!!

Nico van den Ham, melder van misstanden, melder van slechts datgene wat hem is overkomen en die voor dat melden daarvan zwaar wordt bestraft.
Daar weer over klagen nog meer straf!

Open brief opgesteld i.s.m. onze corrupte woningcorporatieredacteur, oud werknemer van Stadgenoot, kroegloper, snuiver Dhr. Vroeghindewey en onze corrupte -wie naait wie- waarheidscommissie