KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 31 mei 2013

NICO VAN DEN HAM | POLITIE TRAPT JONGE MAN DOOD, KWALITEITS PROGRAMMA PLOTS VAN DE BUIS!

KWALITEITSPROGRAMMA DE HALVE MAAN VAN DE NTR PLOTSKLAPS WEG!!! WAT IS DE OORZAAK?
HET ONDERSTAANDE VERHAAL?  


FAMILIE VERTELD OVER DOOR POLITIE DOOD GETRAPTE ZOON

Verleden week vrijdag had het kwaliteits programma De Halve Maan van de omroep NTR plotsklaps haar laatste uitzending. Waarom zo plotsklaps? Waarom is het niet aangekondigd? Ik kan nergens een reden vinden waarom de NTR er mee is gestopt.
Ook niet op hun website. Is het onderstaand verhaal soms de reden vraag ik mij af?

Een week voor de laatste uitzending, vertelde de zeer verdrietige en boze Turkse familie Gürz hoe hun zoon en broer Ihsan door de politie is dood getrapt en geslagen.

Doodsoorzaak drugs zegt het Nederlandse Forensisch Instituut (NFI)

IHSAN VOOR DAT HIJ DOOR DE POLITIE IS DOOD GETRAPTIHSAN NA DAT HIJ DOOR DE POLITIE IS DOOD GETRAPT. ALLES, ZELFS ZIJN BALLEN WAREN BONT EN BLAUW VERTELD MOEDER

Ihsan is in Turkije begraven
 en de wet is daar zo, dat elk dood lichaam, wat het land in komt, wordt onderzocht. Geen drugs gevonden zegt Turkse patholoog!

HERSENEN EN HART UIT LICHAAM GEROOFD! LEGE RUIMTES OPGEVULD MET OUDE KRANTEN! ALLEMAAL IN ONZE FIJNE EN KEURIGE RECHTSSTAAT NEDERLAND!
Wat de Turkse patholoog ook niet heeft gevonden, dat is het hart en de hersenen van Ishan. De lege ruimtes die daardoor zijn ontstaan hebben ze opgevuld met oude kranten en servetjes. Wat hebben ze met dat hart en de hersenen gedaan? 
'Wat een fijne, nette rechtsstaat is Nederland toch!'


WAAROM HOOR JE OOK NU WEER NIETS VAN HET HYPOCRIETE, LAFFE AMNESTY!
Als president Poetin mij weer belt voor informatie, zal ik niet vergeten hem ook  over deze zeer lugubere kwestie te informeren.
>>> 
BRIEF AAN POETIN  >>> POETIN WIL INFORMATIE

WAT IS DE REDEN VAN HET PLOTSELINGE VERDWIJNEN VAN HET PROGRAMMA?
Is de reden van het plotselinge onaangekondigde verdwijnen van
het kwaliteitsprogramma de Halve Maan, dat dit programma wel de moed heeft gehad de familie Gürz in de gelegenheid te stellen dit horror verhaal te komen vertellen?
Moest het programma daarom van de buis?
Bij bijvoorbeeld de grootgraaiers/huichelaars Jeroen Pauw en Paul Witteman mag een familie zo'n onvoorstelbaar lugubere vuil Nederlands verhaal niet komen vertellen.
Die durven dat niet aan, want dan komt o.a. volksverlakker Fred Teeven met zijn grote patataardappel-hoofd niet meer in hun programma om zijn misleidende VVD praatjes te vertellen.

WAT HEEFT IHSAN MISDAAN? IHSAN HEEFT TE LANG OP DE WC GEZETEN. WERD IHSAN DAN ERGENS VAN VERDACHT? NEE! IHSAN HEEFT VERDER NIETS MISDAAN! HIJ ZAT ALLEEN TE LANG OP DE WC.


RIJKSRECHERCHE HEEFT NA 2 JAAR NOG NIETS UITGEZOCHT
Na 2 jaar is er blijkbaar nog niets uitgezocht want de rijksrecherche heeft nog steeds geen eindrapport uitgebracht. Dat was een aantal weken geleden wel anders in de kwestie Michael Stok, die door de politie zo laf in zijn rug werd doodgeschoten.
>>>
7 POLITIEKOGELS IN DE RUG
>>> 
MIKE WERD AFGESLACHT, 'HIJ HAD 7 KOGELS IN ZIJN RUG,
        HET LEEK WEL EEN EXECUTIE'


In deze zaak was er binnen één maand al een eindconclusie.
En u raad het al, dat was natuurlijk weer, zoals bijna altijd, in het voordeel van de politie, die de kogels zo laf in de rug (waarom niet in de benen?) van de van hen weglopende man hadden geschoten.

NEDERLAND EEN RECHTSSTAAT? NEE, EEN VUILE CORRUPTE POLITIESTAAT!!


DE FAMILIE GÜRZ MAG HET VERHAAL NERGENS VERTELLEN!!! BEHALVE DAN BIJ DE HALVE MAAN!!! EN DAT PROGRAMMA IS NU INEENS WEG!
Bijna aan het eind in de reportage, bedankt mijnheer Gürz de presentatoren van het programma, omdat hij het verhaal wél bij De Halve Maan mocht komen vertellen.
Hij verteld daarbij, dat hij blijkbaar zijn mond dicht moet houden en bij de overige media wordt geweerd.

BEKIJK HIER DE UITZENDING EN HUIVER MEE!
DIT IS UW KEURIGE RECHTSSTAAT, NEDERLAND!!!
(vanaf 37.18)
>>>
DE HALVE MAAN NTR

Bewerkt door onze corrupte waarheidscommissie i.s.m. onze zuipende, hoererende, politiezakenredactie