KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 8 maart 2013

NICO VAN DEN HAM | POLITIE MAAKT LEVEN ONSCHULDIGE MENSEN VOLLEDIG KAPOT!

Politie en justitie maakt leven van onschuldige mensen welbewust volledig kapot door hen onder druk te zetten en ontlastend bewijsmateriaal opzettelijk achter te houden

Alweer een schokkende reportage over de criminele werkwijzen van politie en het openbaar ministerie in onze fijne rechtsstaat

Alweer een zeer schokkende reportage, gisterenavond op TV over onze 'fijne politie'. Nu was het het ZEMBLA het onderzoeksjournalistieke documentaireprogramma van de VARA.
Ook deze reportage laat weer zien dat list en bedrog bij de politie en het O.M. de gewoonste zaak van de wereld is en hoe het er in ons fijne rechtsstaatje aan toe gaat!
Onschuldige mensen worden zwaar onder druk gezet en ontlastend bewijs wordt bewust uit het dossier gehouden.
Rechtspsycholoog de heer P. van Koppen speelt ook in deze documentaire weer een belangrijke rol. Alle respect voor deze man, want reken er op dat je mond opendoen over dit soort vuile zaakjes niet in dank wordt afgenomen.
Zelf weet ik dat maar al te goed.
Ik heb een reactie op de uitzending geplaatst in het forum van ZEMLA die ik ook hieronder plaats.
 


Voor de zoveelste keer opzettelijk ontlastend bewijsmateriaal verdonkermaand door politiecriminelen die daardoor schaamteloos en welbewust het leven van vele mensen kapot hebben gemaakt. Vorige week ook al een zeer aangrijpende reportage waarin men kon zien hoe een onschuldige man door een officier van justitie en de politie volledig kapot gelogen is. Ook in die kwestie gaf rechtspsycholoog de heer P. van Koppen zijn visie. Groot respect voor deze man, die mij eerlijk en integer lijkt en tenminste zijn mond over deze vuile zaakjes open durft te doen. En dit is nog maar het topje van de ijsberg, want het meeste wordt onder het vloerkleed gehouden. Beste mensen blijf kijken naar het geweldige onderzoeksjournalistieke  programma van de VARA , maar ga ook zelf op zoek op internet naar politiemensen en officieren van justitie die het leven van onschuldige mensen d.m.v. leugens, list en bedrog  kapot maken. U zult versteld staan. Nederland een rechtstaat? Ik dacht het niet!  Ik ben Nico van den Ham, helaas ook een groot slachtoffer van overheidscriminelen. Ik heb een link op mijn weblog gemaakt naar deze uitzending. Ik wil de Vara bedanken voor deze en alle andere interessante ZEMBLA uitzendingen!

Bekijk de uitzending >>>  
ZEMBLA DE ZES VAN BREDA

Heeft u het gezien? Aan het eind van een programma verscheen  even een tekst in beeld die vermelde, dat de laffe politiecriminelen en ander betrokken overheidstuig niet aan de uitzending wilden meewerken.
Zo stond het er niet, maar ik heb het maar even voor u vertaald.

Dit soort criminelen hoort natuurlijk opgesloten te worden! Helaas gebeurt dat niet, want zij dragen uniformen, gladde pakken en toga's en dekken elkaars crimminele zaakjes af. Daar komt bovendien nog bij, dat we eerst gevangenissen bij zouden moeten bouwen. Die enkele reportages over dit soort onderwerpen, overheidscrimminelen dus, die u op TV ziet is slechts het topje van de ijsberg.
Stroop het internet maar eens af, u zult versteld staan!

>>> 
RECHTSPSYCHOLOOG P. VAN KOPPEN

Volgende bericht: COMMISSIE VOOR DE POLITIEKLACHTEN DEEL 3

Bewerkt door onze hoererende waarheidscommissie