KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 28 februari 2013

NICO VAN DEN HAM | REPORTAGE LIST EN BEDROG BIJ POLITIE EN OPENBAAR MINISTERIE.


POLITIE EN OFFICIER VAN JUSTITIE LIEGEN ONSCHULDIGE MAN VOLLEDIG KAPOT!

TOT IN DE RECHTZAAL BLIJFT OFFICIER VAN JUSTITIE DE RECHTER VOORLIEGEN!


ZEER, ZEER AANGRIJPENDE REPORTAGE!

Ik heb nog veel berichten op de plank liggen die ik graag op deze site wil publiceren. Echter ik wordt op dit moment zo bezig gehouden met vuile zaakjes van woningbouwcorporatie Stadgenoot en haar steeds groter wordende kliek, Politie, G.G.D., Justitie, dat ik op dit moment geen kans zie om veel tijd aan mijn blog te besteden. Dat is jammer!

Maar ik wil mijn geïnteresseerde lezers toch op het volgende wijzen:
Gisteren was er een zeer trieste reportage in de vijfde dag van de E.O. waar men precies liet zien hoe dit zogenaamde rechtsstaatje er aan toe is.
Die reportage laat zien hoe list en bedrog bij de politie en het openbaar ministerie de gewoonste zaak van de wereld is. De reportage toont verder aan hoe een man volledig kapot wordt gemaakt door de politie en het O.M..


Ik heb mijn reactie op de site van de E.O. geplaatst en plaats hem ook hieronder.De meeste mensen weten niet wat er in dit zogenaamde   fatsoenlijke rechtsstaatje werkelijk aan de hand is. Er zijn er ook veel die het niet willen weten. Dit is geen incident maar vind plaats op grote schaal. De meeste omroepen besteden er geen aandacht aan omdat ze dan worden afgestraft (op wat vooreen manier dan ook). Daarom oprechte hulde aan de E.O. omdat ze deze reportage hebben uitgezonden, echt heel bijzonder!  Stroop het internet af op zoek naar corrupte officieren van justitie en politiecriminelen, u zult versteld staan. Er zijn veel meer mensen die door deze overheidscriminelen compleet kapot worden gemaakt. Onderzoek instanties zoals commissies voor de politieklachten en de Nationale ombudsman hebben naar mijn idee de volgende  sussende opdracht van onze fijne overheid: ‘geef het volk het idee dat ze worden geholpen, maar laat ze vooral niet winnen’. Ik ben Nico van den Ham, klokkenluider, melder van misstanden. Type mijn naam op Google en u zult mij vinden.

Meer reactie geven is niet mogelijk omdat je maar 1000 karakters hebt.

DE REPORTAGE IS VAN DE EVANGELISCHE OMROEP DUURT 35 MINUTEN, OPENT OGEN EN IS ZEER DE MOEITE WAARD! Vanaf 01.15 !