KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 2 augustus 2014

DRINGENDE OPROEP SLACHTOFFERS OVERHEID

Oproep aan slachtoffers van schurkenstaat Nederland

De afgelopen tijd zijn er meerdere bijeenkomsten geweest die in het teken stonden van een strijd, die wij zo massaal mogelijk moeten aangaan, tegen onze misdaad (
semi) overheid en de volks verlakkende reguliere staats-media. De komende tijd worden er nog veel meer bijeenkomsten georganiseerd en een daarvan is al op a.s. zondag 3 augustus op het Vredenburg te Utrecht om 14.00 uur. 
Het staat allemaal nog in de kinderschoenen, maar er is in elk geval een begin.

 WORD WAKKER EN DOE MEE!

Dringende oproep aan de vele slachtoffers van misdaadbanken, criminele woning- corporaties, Jetta Kleinsma, misdaad groep Jeugdzorg, het UWV, gewetenloos deurwaarderstuig en door en door corrupte politie en justitie enz. enz. Uiteraard zijn landgenoten die zich nog geen slachtoffer (zijn) voelen, in dit schurkenland, maar dat ook niet willen worden zeer welkom! 

Ook nabestaanden van zelfmoordenaars welkom!

INTENS CORRUPTE RECHTSSPRAAK

Nabestaanden van de honderden medemensen (per jaar) die zich zelf om het leven hebben gebracht, omdat zij zelfmoord nog als enige uitweg zagen na uitspraken van het corrupt, gewetenloos zwarte toga klassenjustitie tuig zijn natuurlijk ook welkom. Buitengewoon welkom, omdat de verhalen die aan die zelfmoorden vooraf zijn gegaan in de openbaarheid moeten komen!