KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 5 juli 2014

WONINGCORPORATIE STADGENOOT PROBEERT NICO VAN DEN HAM KRANKZINNIG TE MAKEN!

Krankzinnig verklaren
Jarenlang heeft  woningcorporatie Stadgenoot geprobeerd Nico van den Ham te laten psychiatriseren = krankzinnig verklaren. De in Amsterdam zeer gevreesde
GGD Woningcorporatie-psychiater >>> Herman -Pedo Poster- Plas kreeg daar van misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot de opdracht voor, zoals hij per ongeluk zelf heeft verklaard, niet wetende dat Nico zijn voicerecorder aan had staan.

Vreselijke hersenziektes
Psychiater Herman -Pedo Poster- Plas heeft meerdere pogingen ondernomen om Nico allerlei >>> enge hersenziektes aan te smerenHelaas voor misdaadgroep Stadgenoot is dat niet gelukt en Herman -pedo poster- Plas heeft zijn handen van Nico afgetrokken en de opdracht aan Stadgenoot teruggegeven. Ook dat heeft hij weer zelf medegedeeld bij een toevallige ontmoeting op het politiebureau Linnaeusstraat Amsterdam toen Nico zijn voicerecorder ook weer aan had staan. 

Krankzinnig Maken
Nu krankzinnig verklaren niet is gelukt, probeert misdaadgroep Stadgenoot Nico middels een mensenrechten schendende >>> terreur renovatie, nep-afspraken, de woning binnen dringen en het inschakelen van allerlei instanties krankzinnig te maken! Dit om hem zo zijn woning uit te kunnen zetten en dakloos te maken. Nico weet dat hij, volgens een schandalige corrupte schurkenstaat-wet  mee moet werken aan deze zeer ingrijpende verbouwing in zijn slechts 22 vierkante meter kleine woning. Nico weet dus, dat hij verplicht in de woning moet blijven tijdens de werkzaamheden om wat euro's uit te sparen voor de afpers en >>> rook de huurder maar uit de woning misdaadgroep.

Afspraken maken
Op langdurig aandringen van Nico zijn op donderdag 12 juni jl. afspraken gemaakt wanneer zou worden begonnen met de werkzaamheden. Afgesproken was, dat op woensdag 18 en donderdag 19 juni om 07.30 u. heel veel (hele grote) bouwvakkers voor de deur zouden staan om zichzelf met hun gereedschappen in de zeer kleine woning van Nico te persen. Nico heeft belangrijke afspraken moeten afzeggen en is heel vroeg naar de wc gegaan om daarna te gaan douchen vóór dat zijn badkamer zou worden gesloopt.

Geen bouwvakkers aan de deur
Op 18 en 19 juni is er echter niemand aan de deur gekomen en niemand heeft Nico opgebeld om het af te zeggen. Het 'stuk huurdersvuil' Nico van den Ham is, zoals alle huurders van Stadgenoot voor deze misdaadgroep stukken vuil zijn en geminacht worden, opnieuw voorgelogen en belazerd. Met opzet voorgelogen, belazerd en opgelicht, voor de zoveelste keer door projectbegeleider-bedrieger Rob Boomgaart van woningcorporatie Stadgenoot.

Misdaadgroep dringt woning met geweld binnen

Wat er wel gebeurde
Zonder afspraak, 3 dagen na dit alles, op 22 juni 's avonds om 10.30 u. belde er wél iemand aan en dat was een handlanger van Stadgenoot. Die wrong zich met geweld naar binnen en gelaste Nico mee te werken aan de terreur-renovatie. 'Anders ga je er uit Nico' zo bralde de door Stadgenoot ingezette dronken handlanger.  De door Nico zo >>> intens gehate politie moest er aan te pas komen om de vette, ranzige medewerker van Stadgenoot uit de woning van Nico te verwijderen! Dank aan de dappere politie-dames. Mocht Nico een van beiden aanstonds tegenkomen met een lekke band, hij zal hij u als dank voor deze ene keer helpen! 
Het binnendringen in de woning is allemaal opgenomen en is te zien en te horen door op deze link te klikken >>> Woningcorporatie Stadgenoot dringt woning binnen

Enkele uren na de woninginval, kwamen er bouwvakkers aan de deur
Enkele uren na de woninginval, de volgende ochtend om 07.20 u., belden er onaangekondigd bouwvakkers aan die de woning in wilden om de boel te slopen. Dat heeft Nico geweigerd, want er was niets afgesproken. Daarna is projectleiderleugenaar Rob Boomgaart van Stadgenoot opnieuw aan de deur geweest om afspraken te maken. Nico heeft niet open gedaan en hem telefonisch te kennen gegeven uitsluitend nog schriftelijk te willen communiceren. Projectleiderleugenaar Boomgaart zou daarop de andere dag een mail toezenden zo beloofde hij, maar ook dat was weer gelogen en heeft Rob Boomgaart dan ook niet gedaan.

Dit bericht wordt later verplaatst naar de >>> Renovatiesite

Door onze krankzinnige woningcorporatieredactie