KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 10 juni 2014

WONINGCORPORATIE STADGENOOT SCHENDERS VAN MENSENRECHTEN

VANUIT DE HEL AAN HET PRINS BERNHARDPLEIN TE AMSTERDAM

Alles wijst er op dat misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot de schandalige levens ontwrichtende verbouwingen in de woningen die vandaag zijn begonnen gaat misbruiken om Nico de dood in te jagen

De dood in jagen, want dat is wat er gaat gebeuren als Nico dakloos wordt

Woningcorporatie Stadgenoot wil geen enkele afspraak met Nico maken over de zeer ingrijpende renovatie in zijn woning die morgen van start zou gaan

Al vijf lange jaren verkeert Nico in de afgrijselijke onzekerheid over zijn mensenrecht, het recht op wonen

Misdrijven 
Jaren lang tracht Misdaadgroep Stadgenoot te samen met haar kliek, waaronder politieman >>> Jack Druppers en de Amsterdamse >>> Pedo GGD door middel van vele valse beschuldigingen van vaak zeer ernstige misdrijven Nico dakloos te maken. >>> Discriminatiemisdrijven >>> Massale vernielingen >>> Brandstichtingen enz. Allemaal gepleegd door de inmiddels 61 jarige Nico die zelf van een corrupte rechter >>> niet mag melden wat hem is overkomen. Doet hij dat toch, dan wordt dat >>> zwaar bestraft.
Ook gaf de criminele organisatie de in Amsterdam zo gevreesde psychiater Herman Plas, (u weet wel die van de grote >>> Demmink pedo poster) vele malen opdracht om Nico te >>> psychiatriseren = voor gek verklaren. Dit om hem zo de woning uit te trekken, zoals Herman Plas dat zelf omschreef.

Terreur
Ondanks al deze jarenlange onophoudelijke, niet te beschrijven terreur,  die steeds heviger wordt, woont >>> kampeert Nico nog steeds in zijn kleine eenkamerwoning. 
Stadgenoot grijpt met grote gretigheid elke gelegenheid aan om Nico nog verder kapot te maken en doet dat nu via haar, ook voor de andere bewoners, misdadige renovatie. Stadgenoot wil op geen enkele wijze overleg voeren met Nico over de ingrijpende verbouwing en wil een paar simpele vragen niet beantwoorden. Dit wellicht in de hoop Nico helemaal gek te kunnen maken en vooral om hem opnieuw van van alles en nog wat weer valselijk te kunnen beschuldigen.

Zie ook het bericht op de andere site:
>>> Huurders woningcorporatie Stadgenoot ademden dodelijke asbestvezels in