KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 5 juni 2014

WONING VAN NICO VAN DEN HAM, HUURDER VAN WONINGCORPORATIE STADGENOOT, IS ONTRUIMD

Wat Karel Bagchus en Bea van Kessel en vele, vele anderen nog te wachten staat in sociaal keurig Schurkenstaat Nederland is bij Nico van den Ham al gebeurd! Zijn woning is reeds ontruimd!

Inbeslagname schamele inboedel
Nico zijn woning is niet ontruimd door zijn buren, het gerechtsdeurwaarderskantoor en juristenkantoor >>> Van der Hoeden | Mulder, maar door hem zelf.
Dit na dreiging van een zéér dappere medewerker van dit gerechtelijk -klootjesvolk uithongerkantoor-, die Nico met een immense, nooit meer te vergeten vuile blik vanachter 2 cm dik kogelvrij glas mededeelde, dat de schamele inboedel van Nico zijn in totaal 22 vierkante meter tellende éénkamerwoning in beslag zou worden genomen als hij zijn website (deze) niet online zou halen.
Dit allemaal in opdracht van hun cliënt de misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot
die
>>> als ze huurders kwijt willen, letterlijk hun woning uit roken.

Woningontruiming ging (voorlopig?) niet door.
De woningontruiming ging, nadat Nico zijn weinige kostbare spullen had verkocht en/of met veel moeite elders had ondergebracht, plotsklaps niet door maar werd er gedreigd met inkomensbeslag. Groot leedvermaakfeest bij de misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot. De criminele organisatie kan het nog steeds niet verkroppen dat Nico van den Ham de >>> pyromaan waar Stadgenoot afspraken mee had, heeft gestopt met brandstichten. Er werd tijdens die vele, vele brandstichtingen net zo lekker uit angst en pure ellende massaal verhuisd. Stadgenoot kon zo de vrijkomende woningen aan

>>> studenten verhuren. Dat was blijkbaar de bedoeling, dus de brandstichtingen en daardoor de vele verhuizingen kwamen goed uit. Dat bij een van die aangestoken branden een huurder van Stadgenoot zwaargewond is geraakt interesseert het empathie-loze schorem van de meedogenloze misdaad organisatie niet. De beste man heeft dan ook nooit enige aandacht van het asociale tuig van Stadgenoot gehad. In de korte onderstaande reportage toont het brandstichting slachtoffer zijn vreselijke verminkingen.
Nadat Nico zijn kleine een kamer woning dus had ontruimd en als het ware aan het kamperen is in zijn huisje, zou er inkomensbeslag worden gelegd. Ook dat werd later in overleg weer veranderd in een betalingsregeling van €89,- per maand als straf voor het vermelden van de goudeerlijke waarheid.  Dat bedrag komt overeen met het bedrag wat in beslag genomen zou worden, omdat een deurwaarder rekening moet houden met de beslagvrije voet. Nico, die toch al zo uitgewrongen is door de misdaadgroep Stadgenoot en haar kliek, moet nu leven van een minimum uitkering, min €89,- Het gaat hier om het betalen van de proceskosten inzake het kort geding wat Stadgenoot tegen hem had aangespannen om deze goudeerlijke website kapot te maken.

Rekening 10.000 euro in aantocht!
Nico is door de partijdige dus corrupte klassenjustitie mondsnoerrechter Zwart Toga Tuig mr. R.H.C. Jongeneel tot het betalen van een boete van €250,- per dag met een maximum van €10.000,- veroordeeld. Er zijn nu bijna 40 dagen verstreken na betekening van het vonnis. Ook voor dat bedrag zal het in Amsterdam zo gevreesde -Klootjesvolk uithonger kantoor- Van der Hoeden | Mulder wel weer worden ingeschakeld.  

Woordvoerder Stadgenoot liegt over vele >>> Woningontruimingen

Let op! Mededeling voor medebewoners. Binnen enkele dagen weer berichten op de andere >>> renovatie-site over de renovatie in de woningen die a.s. dinsdag start.
Het eerst volgende bericht gaat over asbest en is schokkend!