KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 16 juni 2014

ONNOZEL, ONBESCHOFT BEDRIJFSJURISTENWICHT VAN STADGENOOT GOOIT 2 KEER DE HOORN ER OP

(Breaking! Intimidatie! Nico van den Ham afgesloten van water!)

Nico van den Ham reageert telefonisch op een sommatie van onbeschofte, corrupte bedrijfsjurist van woningcorporatie Stadgenoot, Melanie Bos
Bedrijfsjurist die voor haar criminele baas van Stadgenoot afspraken maakte met een pyromaan wordt zenuwachtig als Nico over de massale brandstichtingen in en om het woongebouw begint en gooit de hoorn er op 

Luister naar de gesprekken en oordeel zelf

'Ik laat mij door u niet af kafferen'  
Verleden week ontving ik de zoveelste sommatie van Melanie Bos van woningcorporatie Stadgenoot. Dit keer werd ik niet door het criminele wicht vals beschuldigd van diverse zeer ernstige misdrijven, maar werd ik gesommeerd de aannemer binnen te laten om zeer ingrijpende werkzaamheden in mijn kleine eenkamerwoning uit te gaan voeren.
Daar waren op geen enkele wijze afspraken over gemaakt, dus liet ik ze er niet in.
De telefoniste is slecht verstaanbaar, maar Bos (vanaf 2.30) praat luid en duidelijk.
Klik op > en hoor hoe het er aan toe ging.
Wachtmenu
Twee keer heb ik zeer langdurig in het wachtmenu van Stadgenoot moeten wachten want 2 keer gooide het valse wicht de hoorn er op omdat ik haar uit zou kafferen. Nadat ik voor de 3e keer belde nam zij de telefoon niet meer op.

Brandstichtingen
Beluister de gesprekken en oordeel zelf of ik Bos uit heb gekafferd. Hoor ook hoe mevrouw Bos telkens reageert als ik meerdere malen over brandstichtingen begin. Brandstichtingen waar zij mij kort geleden tijdens een rechtszaak nog van beschuldigde. Belangrijk om te vermelden is dat hier nooit meer brand is gesticht/geweest, nadat ik de pyromaan heb gepakt die dat >>> 3 keer per week deed.