KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 4 mei 2014

MOORDENAAR KRIJGT HUISVESTING-BODYGUARDS! MELDER VAN MISDRIJVEN WORDT VERMOORD!

Mega-Maffia Staat der Nederlanden

De Europese beerput van elite-kinderverkrachting moord massale gerechtelijke corruptie, klassenjustie enz. enz.

Gecensureerde volksverlakkende staats media zwijgt!

Extra mededeling inzake deze site onderaan dit bericht!

Moordenaar Volkert van der Graaf krijgt huisvesting en wordt bewaakt! U betaald daarvoor tonnen euro's!

Melder van Brandstichtingen en Asbestmisdrijven
Nico van den Ham wordt op straat gegooid en zo vermoord, maar betaald eerst nog zelf zijn eigen dood!

Melder van misstanden
  misdrijven wordt vermoord
En dat is absoluut niet overdreven, want de 61 jarige Nico van den Ham wordt op straat gegooid en mag onder een brug slapen. Vanwege de jarenlange onmenselijke terreur van de Amsterdamse Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek, gieren de stresshormonen al 5 lange jaren door zijn lichaam en hebben hun werk reeds grondig gedaan. Ernstige lichamelijke klachten zijn het gevolg. Nico die ook nog eens 61 jaar is, voelt natuurlijk zelf als de beste aan of hij een daklozenbestaan wel of niet kan overleven. Nico heeft dan wel een grote goudeerlijke bek op deze site en lijkt het daardoor dat het wel goed gaat, maar in werkelijkheid gaat het bijzonder slecht.

Geen enkele privacy meer
Nico werd de afgelopen week gedwongen een aantal bezoeken af te leggen bij de deurwaarder. Dit om als een ware 'misdadiger' letterlijk al zijn privacy op te geven.
Met een zeer onaangename verwijtende, doordringende blik in de ogen van een medewerker van de deurwaarder, werd Nico tijdens een van die bezoeken verweten dat hij deze site nog niet offline had gehaald.
Nico gaat ondanks een
>>> gerechtelijk bevel van een corrupte klassenjustitierechter gewoon door met het melden van misdrijven, wat hem overkomen is en wat hem nog steeds overkomt. Misdrijven die hem en ander eerlijk 'voetvolk' heel veel ellende en leed berokkenen.

Stadgenoot wil met haar rechter, Nico geruisloos op straat zetten vermoorden
Nico gaat daar niet mee akkoord en vind dat de buitenwereld mag weten over de intense (semi) overheids-vuiligheid die zich hier en elders afspeelt en blijft dat zo lang als mogelijk is melden op deze site. Dat wordt natuurlijk niet gewaardeerd door de moordenaars en hun dienaren. Alles moet zo veel mogelijk in de volle doofpot van de Staat der Nederlanden. Allemaal >>> IN NAAM DES KONINGS om nog maar even in die termen te blijven. 

Extra mededeling voor de bezoekers van deze site
Nico haalt deze site niet weg, maar de komende tijd zullen er wel wat minder berichten worden geplaatst. Nico gaat aan deze site werken vanaf een andere locatie.
Was de situatie al langer onbeheersbaar, de komende week wordt het nog meer bizar. De deurwaarder heeft aangekondigd alles (zelfs papieren) in beslag te komen nemen. Daarom is de computer verplaatst naar een andere locatie. Nico heeft wel een betalingsregeling voorgesteld voor de duizenden euro's die hij moet betalen omdat hij de waarheid heeft gepubliceerd, maar daar is nog geen antwoord op gekomen.


Woning bezoek Stadgenoot
Verder heeft Woningcorporatie Stadgenoot aangekondigd de woning deze week in te willen. Dit om te kijken of er wel genoeg tegeltjes boven het aanrecht zitten, zodat de muur goed schoongemaakt kan worden. Een fijne smoes om de woning in te komen. Nico verkeerd dan ook in nog grotere zenuwslopende onzekerheid (al vijf jaren) v.w.b. er er nu weer gaat gebeuren. Gaan ze Nico opnieuw volledig in elkaar slaan, maar deze keer in zijn woning? Wordt hij weer op valse gronden gearresteerd? Of valt het wel mee en willen ze alleen zien wat er te halen valt?

Alles wat ik in dit bericht beweer is de absolute waarheid en niets is overdreven, ook niet inzake de honderden brandstichtingen!

Alles wat ik beweer, kan ik ondersteunen met degelijke steekhoudende bewijsstukken!

Niemand kan mij op een leugen betrappen!

De mate waarin een klokkenluider vervolgd wordt, laat zien hoe graag men de feiten in de doofpot houdt.


nico.vandenham@gmail.com

 JOURNALISTEN         WELKOM   
 JURIDISCHE HULP GEVRAAGD  


Door onze (semi) staats-doofpotredactie