KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 29 mei 2014

CORRUPTE RECHTERS SLOPEN SOEVEREIN MENS

Soeverein mens, Volksheld Karel Bagchus gevaarlijk voor voortbestaan Schurkenstaat Nederland en wordt daarom te samen met zijn 15 jarige poes op de meest intens smerige onwettige wijze door corrupte rechters van de Amsterdamse Rechtbank volledig gesloopt!

Karel Bagchus met zijn advocaat


V.m.  hoogste baas justitie Pedofiel mr. Joris Demmink
Het is begonnen met de in Amsterdam gevreesde Psychiater Herman Plas van de Amsterdamse GGD die voor alles en nog wat wordt ingezet. Herman Plas wordt er vooral op uit gestuurd om mondige Amsterdammers uit te schakelen. Melders van misstanden uitschakelen door ze te >>> psychiatriseren = voor gek te verklaren, zodat ze geen rekening met je te hoeven houden. Herman Plas kwam bij >>> Karel aan de deur voor de grote Joris Pedo Demmink Poster die Karel achter zijn raam had hangen. Psychiater Herman Plas van de grote machtige GGD. De Amsterdamse GGD die ook meerdere malen werd >>> genoemd tijdens de mr. Joris Demmink getuigenverhoren in Utrecht. Getuigenverhoren inzake seksueel kindermisbruik waarvan niet alleen de tot voor kort hoogste baas van justitie mr. Joris Demmink werd beschuldigd. Ook nog wat 'fijne', beschaafd pratende OvJ 's en rechters werden tijdens die verhoren onder ede
van >>> van het hebben van seks met minderjarige jongens beticht.  


Vind u seks met kinderen lekker? Wordt oficier van justitie of rechter en ga ongehinderd uw gang. 

Rechtszaak Karel Bagchus
Wij waren bij de rechtszaak van Karel net zoals zo'n 40 anderen en hebben gezien en gehoord (dus zijn getuigen), dat 'rechter' Terwee is gewraakt tijdens de zitting. Dat is te horen in de onderstaande reportage van Vitalifeiten op 20.18 waar de 'rechter' dat zelf bevestigd!Een gewraakte rechter hoort dan volgens de wet niets meer te zeggen en de zitting te sluiten en de wrakingskamer te informeren.

Zwart Toga Tuig heeft lak aan wet en regel
'Rechter' Terwee heeft echter schijt aan wet en regel, zoals de meeste zo niet alle rechters en ging gewoon door met de zitting. Pas 8 minuten na wraking sloot zij de zitting en stelde dat er gewraakt was na sluiting van de zitting. Dat loog 'rechter' Terwee en het publiek maakte bezwaar. Ook Nico van den Ham protesteerde en discussieerde tijdens de door mr. Terwee niet stopgezette zitting met de 'rechter' (27.39). Nico vertelde mr. Terwee dat zij loog over het feit dat er na afloop was gewraakt. Dat een rechter in discussie gaat met het publiek is zéér ongebruikelijk en getuigd van de gevaarlijke onnozelheid van 'rechter' Terwee.

Liegende rechter met nog meer schurkenstreken
Karel Bagchus zit ondergedoken en laat af en toe iemand zijn post op halen. Op 28 mei vernam Karel via die post dat 'rechter' Terwee op 26 mei 2014 het vonnis heeft uitgesproken. Op 16 mei 2014 is volgens het vonnis de wrakingskamer in het geniep bijeengekomen (als we het moeten geloven) en heeft Karel niet ontvankelijk verklaard in het wrakingsverzoek. Dat is allemaal stiekem gebeurd. Karel die dus wraakte, is dan ook op geen enkele wijze inhoudelijk gehoord. In het vonnis wordt opnieuw schaamteloos en openlijk gelogen, dat na het sluiten van de zitting is gewraakt. Rechters, dus ook die van de wrakingskamer, hebben volstrekte schijt aan gemaakte filmbeelden plus 40 getuigen en liegen er openlijk en gewetenloos op los. 'Wie maakt ons wat, wij houden elkaar toch de handen wel boven het hoofd en dekken elkaars smeerlapperij wel af'.

Woningontruiming 
De kwestie waar Karel voor voor moest komen is dus op geen enkele wijze inhoudelijk behandeld. Karel moet binnen 8 dagen na betekening zijn woning hebben verlaten. Doet hij dat niet dan wordt hij op 12 juni ontruimd. Hoe smerig wilt u het hebben? Karel heeft een vordering lopen bij de president van de rechtbank Carla Eradus. Die is de baas van 'rechter Terwee'. 'Rechter' Terwee is daardoor niet onafhankelijk en had deze zaak dan ook nooit mogen doen! Ook dat had Karel nog ter berde willen brengen, maar krijgt daar zo geen kans voor. Op hetzelfde moment dat Karel zijn woning wordt ontruimt moet Karel opnieuw voor de rechter verschijnen. Dit omdat hij een politieagent blauw geklede staatsslaaf zou hebben beledigd. Ja het toga tuig heeft er goed over nagedacht, 'hoe schakelen we Bagchus volledig uit'. Woningontruiming en tegelijkertijd voorkomen.
Kan het nog vuiler? Dit is uw rechtstaat Schurkenstaat Nederland!


Wie vangt Karel op?
Ik maak mij heel veel zorgen om Karel, maar ook om zijn 15 jarige kat. Het wereldje van dit bejaarde aanhankelijke beestje word ook helemaal op de kop gezet. Kinderen en dieren worden veelal extra de dupe van dit soort smeerlapperij. Karel zit in zak en as!
Karel kan in hoger beroep gaan, maar het vonnis is uitvoerbaar bij voorraad.
Dat betekend dat de ontruiming doorgaat op 12 juni, hoger beroep of niet. Ja, het Toga Tuig heeft goed nagedacht over hoe ze Karel kunnen slopen.


Kan Karel en/of zijn kat niet bij Nico terecht?
Karel en/of zijn kat kunnen helaas niet bij Nico terecht. Nico heeft (nog) 22 vierkante meter woonruimte en zit zelf in een vergelijkbare situatie. Nico heeft met dezelfde deurwaarder te doen en de zelfde rechtbank. Ze willen de woning in om te renoveren en de terreur van de >>> misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot is niet te bevatten en niet te beheersen. Dit artikel wordt veel te lang om uit een te zetten wat hier de laatste tijd is gebeurd. Dat is veel en heb dat niet op de site kunnen zetten vanwege tijdgebrek, maar meer nog heb ik dat om tactische redenen nog niet kunnen doen. 


Woonruimte voor Karel

Nogmaals een dringende hulp-oproep voor volksheld Karel en zijn aanhankelijke kat.

Pikant detail
Bea van Kessel van Vitalifeiten deed de opnamen tijdens de zitting. Bea heeft ook haar soevereiniteit geclaimd. Pikant detail is, dat Bea enkele dagen na de zitting van Karel, op valse gronden is gearresteerd en een week is vastgezet. Ook elders in het land wordt net zoals in Rusland korte metten gemaakt met mondige mensen. 
De volksverlakkende reguliere media zwijgt. 

Hoe de arrestatie van Bea is gegaan kunt u zien op de website van >>> Vitalifeiten

Meer weten over soevereine mensen? Bezoek de website >>> Ik claim mijn naam.nl