KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 23 april 2014

NEDERLAND REGELRECHTE SCHURKENSTAAT!

Pedofiele Officieren van Justitie. Partijdige Rechters. Corrupte Officieren van Justitie. Pedofiele Raadsheren. Corrupte Rechters. Pedofiele Rechters. 

  Reguliere Media Zwijgt!

 Nederlands Voetvolk Gedwee

Over schurken in zwarte jurken

Media
Op een enkele uitzondering na is er zo veel mogelijk mediastilte over pedofiele criminelen in een jurk. Zwart Toga Tuig dat overdag het voetvolk bestraft en in hun vrije tijd hun kinderen verkracht. Dat zelfde geld voor de vele partijdige dus corrupte officieren van justitie, rechters en raadsheren, die er vrijwel uitsluitend op uit zijn het gepeupel te bestraffen om hun VVD elite te beschermen. Door dat allemaal zo veel mogelijk te verzwijgen en het volk zo te verlakken, maakt ook de reguliere gecensureerde staats-pulp-media deel uit van het grootste misdaadnetwerk in deze schurkenstaat.
Een verbijsterend misdaad-netwerk wat vele onschuldigen, waaronder kinderen, gewetenloos kapot maakt.


Opstaan voor de rechter
Iedereen die wel eens voor een rechter heeft gestaan of een rechtszitting heeft bijgewoond weet het en de meesten doen het ook. Opstaan als rechters de zittingzaal binnen komen. Dat hoor je te doen uit respect voor de gezaghebbende onafhankelijke partijdige rechter. Ziet de bode dat je blijft zitten, dan kan het gebeuren dat de bode jou apart uitnodigt en zegt, 'u dient te gaan staan'.

Opstaan en Rechters massaal uitjouwen!


Middelvinger
Opstaan is misschien wel o.k., maar dan om dit perverse laagste van het laagste soort de middelvinger te geven en uit te jouwen. Want waarom pikken we dit met zijn allen? Als er een glazenwasser aan een kind komt is het dagenlang groot nieuws, wordt hij opgesloten en de woonwijk uit getreiterd. Worden er meerdere officieren van justitie en rechters door meer dan een persoon onder ede (tijdens de Demmink getuigenverhoren) als kinderverkrachters genoemd, dan is het niet eens in het journaal. Wat is er met ons klootjesvolk aan de hand? Elkaar aanwijzen en verraden, bijv. als er een buurvrouw een middag in de week zwart een huis van een VVD 'er schoon poetst. Maar als het Zwarte Toga Tuig massaal (pedo) misdrijven pleegt is het allemaal wel goed.

Raadsheer mag gewoon doorgaan met zijn 'werk'
Zelfs een hoge rechter, een raadsheer mag, nadat hij 2 keer onder ede is genoemd als pedofiel, gewoon doorgaan met zijn 'werk' en worden er geen maatregelen genomen.
Zie hiervoor een uiterst vreemde verklaring van het bestuur van het Gerechtshof Den Haag inzake de positie van de raadsheer >>> mr. Wabeke. Luister tevens naar een onthullend gesprek van journalist Micha Kat met Frans Zonneveld van de Raad voor de Rechtsspraak.

Mondsnoer- Rechtspraak Klassenjustitie
Is u, 'als gewone man', nog nooit door de rechter de mond gesnoerd, omdat de tegenpartij belangrijker of rijker dan u is? Dan heeft u wellicht nog nooit (in zo'n situatie) voor de rechter gestaan, want dan gaat dat in 99% van de gevallen zo!
Ga maar eens openbare rechtszittingen bezoeken waar de ene partij 'meer belangrijk is dan de andere', dan kunt u zelf zien hoe >>> onbeschofte partijdige rechters massaal het voetvolk de mond snoeren en oneerlijk behandelen. U kunt dan zelf constateren dat rechters in nagenoeg alle gevallen volstrekt lak hebben aan bewijs en/of getuigen, die ingebracht zijn door de 'niet belangrijke-armzalige' tegenpartij.

Vuile belangen

Als er ook maar enigszins vuile belangen van grote organisaties, elite tuig of hun blauw geklede hulptroepen in het geding zijn dan kunt u, als u bij het o zo geminachte 'klootjesvolk' behoord, het wel schudden. Het kan iedereen, dus ook u, zomaar overkomen dat u voor de rechter staat, daar is echt niet zo veel voor nodig.
Daarvoor hoef je echt geen crimineel te zijn in deze schurkenstaat. In tegendeel!
Denk vooral ook eens aan het >>> Maffia Bureau Jeugdzorg, dat vrijwel altijd door een corrupte rechter in het gelijk wordt gesteld. Te veel moeders/vaders en kinderen worden daar het slachtoffer van.


Ook boegeroep voor eerlijke rechters?

Ja, want justitieel tuig dat dagelijks met de neus bovenop het -willens en wetens onschuldige mensen vervolgen- zitten en daarover de mond dichthouden deugen zelf ook niet. Corruptie, >>> Klassenjustitie, >>> mondsnoerrechtsspraak vind dagelijks en massaal plaats in de rechtszalen van deze pedo-staat. Dat veroorzaakt zo onvoorstelbaar veel levens ontwrichtende ellende onder het voetvolk, in veel gevallen tot aan zelfmoord toe, dat het extreem misdadig is om daar over te zwijgen.
Maar Officieren van Justitie, rechters, raadsheren en zelfs advocaten willen koste wat het kost geen klokkenluider zijn en werken zo gewetenloos mee aan het kapot maken en onderdrukken van het 'klootjesvolk'.

Melder van Misstanden Nico van den Ham
Let op: Deze website wordt door de staat en andere stiekeme plegers van misdrijven, tegen het 'voetvolk' en Nico zelf, niet erg gewaardeerd! De site wordt dan ook in ernstige mate >>> bedreigd vanwege veel te veel waarheid. Mocht deze site op welke wijze dan ook, op een gegeven moment verdwenen zijn van het web. Google dan de naam Nico van den Ham! Want zolang Nico van den Ham niet heel ernstig ziek, dood, of op enig andere wijze niet meer in staat is om van zich te laten horen, gaat hij gewoon door met het Melden van Misstanden en andere staats-vuiligheid!