KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 1 april 2014

MARTIN VRIJLAND IS LEVENSGEVAARLIJK!

Martijn Alberda

Sociale dienst-schuilnaam:

Martin Vrijland

De steriele 'amicale' gluiperd in witte jas, uit het hoge noorden

Afluister opname-specialist!

Micha Kat, Familie Poot, De Roestige Spijker, Fred én René de Brouwer en zelfs de 'volslagen onbekende blogger' Nico van den Ham door Martijn Alberda in de witte jas door het slijk gehaald!

Vandaar de steriele witte jas, dan komt het mr. Joris Demmink smerige Pedo-Slijk niet op Martin Vrijland zelf terecht.


Gisteren plaatste Micha Kat een link op zijn website >>> Klokkenluideronline.is naar mijn bescheiden site:
Ongeveer 2000 bezoekers extra voor de bescheiden site van Nico van den Ham!

Vandaag plaatste Martin Vrijland een link op zijn site naar mijn site:
nauwelijks extra bezoekers voor de site van Nico van den Ham. 


Journalist Martin Vrijland op de Demmink getuigenverhoren
Op de Demmink getuigenverhoren in Utrecht is Martin Vrijland ook een paar keer even geweest. Niet te lang, want hij moet telkens snel weer weg, het parkeren kan Martin Vrijland van zijn schamele uitkering niet betalen, zoals hij dat tot vervelens toe blijft herhalen. Kom met de trein zou ik zeggen, want het parkeergeld is voor een uitkeringstrekker ook inderdaad niet te betalen. Auto rijden trouwens ook niet, maar dat terzijde. Voor de duidelijkheid, ik ben ook een 61 jarige uitkeringstrekker. Ik kom met de trein naar Utrecht, ook duur maar geen parkeergeld, dus ik kan weer gaan wanneer ik wil.

Martin Vrijland kwam geld vangen en stiekeme opnames maken
Martin Vrijland kwam niet voor de Demmink getuigen verhoren naar Utrecht, zo blijkt achteraf! Martin was druk bezig om geniepige audio en video opnamen te maken van Micha Kat, de 'onbelangrijke blogger' Nico van den Ham en wie weet van wie nog meer. Nog meer, mocht dat later nog van pas komen. Martin Vrijland kwam ook om te klagen. Klagen over zijn chronische geldgebrek om vervolgens (Poot?) geld te vangen van Micha Kat. Daar heeft de Friese spion video beelden van gemaakt en slinks zo bewerkt, dat alleen dat gedeelte wat de trol goed van pas komt op zijn misselijkmakende site gezet. De context van het gesprek is volledig door Martin Vrijland weggemaakt.

Niets voorgevallen
Er is niets voorgevallen tussen Martin Vrijland en Nico van den Ham. Martin gaat extreem amicaal om met Micha Kat, met alle andere aanwezige gelijkgestemden en ook met 'de volslagen onbelangrijke blogger' Nico van den Ham zoals hij mij op zijn site beschrijft.


Begroeten en afscheid nemen van Martin Vrijland was een warme belevenis
Als Martin vroegtijdig vanwege de parkeerkosten vertrekt, dan is het (was dat) een warme belevenis. Zoals Martin Vrijland begroet en afscheid neemt is dat, zoals je lievelingsbroer dat doet. Ik heb geen familie meer, dus ook geen lievelingsbroer. 'Broer' Vrijland was dan ook een welkom geschenk. Vrijland/Alberda deed mij goed. Hij grijpt je vast en pakt je beet bij het weggaan en je vind het vervolgens rot dat hij weg gaat! Had ik maar zo een broer denk je dan bij je zelf.

Martin Vrijland technisch zeer begaafd
Nooit eerder in mijn leven ben ik zo verbaast geweest over iets als de afgelopen middag. Toen ik vlak voordat ik weg moest nog even een bezoek bracht aan de website van Martin Vrijland. Dat was naar aanleiding van wat Twitter berichten van Martin Vrijland. Twitter berichten, die hij overigens later weer heeft verwijderd. ??? Op de website van Martin Vrijland staat een fragment van een telefoon-gesprek van mij, Nico van den Ham en René de Brouwer, de broer van de overleden/vermoorde Fred de Brouwer. Hoe kan dat, vroeg ik mij zelf af.

Mijn telefonisch gesprek op de site van Vrijland

Op mijn website zijn nimmer telefoongesprekken van de René de Brouwer en mij gepubliceerd. Iedereen die mijn site regelmatig bezoekt kan dat beamen. Publiceren van dat gesprek zou wel een paar duizend extra bezoekers opleveren. Er is iemand overleden, of is het vermoord? Ik maak daar geen misbruik van. Ik vraag altijd toestemming aan betrokkenen om iets te publiceren. (behalve aan vijanden) Ik heb drie gesprekken met René de Brouwer gehad. René de Brouwer heeft mij opgebeld! 

Martin Vrijland is krankzinnig en levensgevaarlijk!
Hoe weet Martin Vrijland wanneer de broer van  de vermoorde Fred de Brouwer
Nico van den Ham opbelt? Luistert Martin Vrijland al mijn gesprekken af? Het blijkt! Neemt Martin Vrijland al mijn telefoon gesprekken op? Het blijkt! Waarom maakt Martin Vrijland een foto van de 'volslagen onbelangrijke blogger' Nico van den Ham in de rechtszaal te Utrecht tijdens de Demmink getuigenverhoren, terwijl er nimmer, maar dan ook nimmer er ook maar een onvertogen woord tussen Martin Vrijland en Nico van den Ham is gevallen?


Waarom heeft Martin Vrijland zoveel interesse in de 'volslagen 
onbekende blogger Nico van den Ham?' 

Fragment vanaf de site Klokkenluideronline.is
is te horen bij het openen van de site De Demmink Doofpot. Hieronder het artikel over Fred de Brouwer van de site van Nico van den Ham die wellicht van het web gaat binnenkort:
FRED DE BROUWER IS GEWOON DOOD

Fragmenten  vanaf de site van Martin Vrijland
elefoongesprek van een aan Micha Kat gelieerde blogger met de naam Nico van den Ham. De reden van het bewust lekken van onderstaand telefoongesprek is waarschijnlijk te vinden in het willen verklaren van het feit dat René de Brouwer geen contact met journalisten wil. Dit blijkt uit het artikel dat Nico van den Ham hierover plaatste. In een later stadium zal ik wellicht de gehele gesprekken plaatsen, maar eerst heb ik het meest opmerkelijke stuk uitgelicht.

Bij het luisteren naar het telefoongesprek moet u zich twee dingen afvragen: 1. Waarom zou de broer van Fred de Brouwer een volslagen onbekende blogger bellen

Door Nico van den Ham i.s.m. onze pedo-redactie

Hier nog het 'zeer belastende' fragment van de 'volslagen onbekende blogger'
Door het slijk gehaald door Martin Vrijland
Iedereen die wat over Demmink zegt komt aan de beurt

UPDATE: 2 april:

Vandaag zijn Martin Rubinstein, Henk Krol en wederom de familie Poot en wederom Micha Kat aan de beurt op de site van Martin Vrijland.

Opnieuw haalt onze afluister en geheime opname expert Vrijland de Maffia er bij.

UPDATE: 3 april:
Martin Vrijland vandaag op zijn site; Iedereen van de Nieuwe Nieuws Media is een verrader en is nog erger dan de Main Stream media.

Martin Vrijland duld geen weerwoord in radiouitzending
Radio uitzending:  Pateo Radio liet ondanks aandringen van de chattende luisteraars, presentatrice  Myra van Talk2Myra Radio niet toe in de uitzending voor weer en wederhoor. Waarschijnlijk was dat ook de voorwaarde die Martin had gesteld aan Pateo Radio, omdat ook niet werd ingegaan op kritische vragen van de mee chattende luisteraars.

Martin Vrijland wil niet in uitzending Talk2Myra Radio
Extra ingelaste uitzending gisterenavond 22.00 u. Talk2Myra Radio kunt u alsnog beluisteren. Ga naar >>> Talk2Myra Radio en klik op de uitzending 'Martin Censuurland' Martin Vrijland werd ook uitgenodigd om te bellen, maar was te laf om dat ook te doen. Over Nico vanaf 29.00  Nico in de uitzending vanaf 36.55

UPDATE: 3 april 13.15
Martin Vrijland en de mainstream media


Enkele passages uit Martijn Vrijland zijn nieuwe artikel:
Helaas moet worden geconcludeerd dat vrijwel de gehele alternatieve media in de zak van de maffia zit. In deze radiouitzending leg ik uit hoe dat werkt. Men

Ik wil iedereen binnen de alternatieve media die deze maffia-agenda dient oproepen om hun dubbelrol te staken en te kiezen voor oprechtheid en eerlijkheid in plaats van deze dubbele agenda. Durf een keer iets te doen waar jullie écht trots op kunnen zijn. Staak jullie verradersrol, want jullie zijn nog erger dan de main stream media. Waar de main stre

Een twitterbericht van Martin Vrijland naar de mainstream media

Door Nico van den Ham i.s.m. onze pedo-redactie