KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 11 april 2014

GETUIGENVERHOOR 11 APRIL 2014 PEDO-KWESTIE V.M. HOOGSTE BAAS JUSTITIE MR. JORIS DEMMINK

Verhoor Henk Krol en John Moeleker

Fred de Brouwer speelt grote rol in verhoor

Maar ook Erwin Lensink had de nodige aandacht!

Erwin Lensink, de waxinelichthouder-gooier bood rechter aanvullend bewijsmateriaal aan!


Zie de enige echte eerlijke beelden daarvan van JDTV verderop in dit artikel!

Lange dag in de rechtszaal van Utrecht

Het verhaal van Henk Krol begon met het Anne Frank Plantsoen in Eindhoven.
Nadat daar een man werd gearresteerd
 kreeg Krol, toen hoofdredacteur van de Gay Krant, veel reactie's van lezers. Veel meer reacties dan dat er normaal op een artikel kwamen. Die vele reactie's was de aanleiding voor Krol om samen met Fred de Brouwer een onderzoek te beginnen.

Pedo seks reisjes boeken onder een afdak 
Onder een afdak bij het Anne Frank plantsoen konden pedo seks reisjes worden geboekt. Rijks-pas van Joris Demmink gevonden in Anne Frank Plantsoen zo verklaarde Henk Krol onder ede. Krol deed 5 maanden onderzoek samen met Panorama-journalist Fred de Brouwer, maar had graag langer willen doorgaan.
Fred de Brouwer kwam zo'n 3 weken geleden onder >>> verdachte omstandigheden om het leven in Thailand.
De zoveelste 'toevallige' dode in de zaak Demmink. 
>>> Het dodenspoor van Demmink

Waxinelichthouder gooier Erwin Lensink
Strijder Erwin Lensink toonde, eerlijk is eerlijk, moed door tijdens de zitting naar voren te komen en rechter Natasja Gehlen bewijsstukken (zoals wij het begrepen hebben inzake elite-pedofilie) aan te bieden. Erwin, zoals wel vaker gedeeltelijk in het oranje gekleed (???), deed dat op zo een dergelijke degelijke wijze dat wij zeggen, had het gewoon aangenomen.
Maar nee, Erwin moest met zijn bewijsstukken de rechtszaal uit. Dat deed hij onder begeleiding van de bode dan ook keurig! Erwin Lensink heeft zijn bewijsstukken elders in de rechtbank aan een of andere balie afgegeven zo hebben wij vernomen.


Beelden van JDTV  Meer interessante reportages van JDTV te linken in de kolom rechts
Verhoor van de heer John Moeleker

Veel later dan gepland, pas aan het eind van de middag, kwam voormalig 'verander-manager' van het ministerie (hebben we zelf niet bedacht) de heer Moeleker aan de beurt. Dat verhoor duurde niet zo lang, want dat was eigenlijk alleen maar een bevestiging van dat gene wat de heer Moeleker al eerder heeft verklaard en bij een notaris heeft vastgelegd.

Hans Bakker
Moeleker vertelde over Hans Bakker. Het gaat hier om de zelfde Hans Bakker die met Peter R de Vries bij Paul en Witteman was. Moeleker vertelde onder ede, dat Hans Bakker destijds bij hem klaagde over o.a. de seksuele avonturen van Demmink op de achterbank van de dienstauto. Bakker had die verhalen van zijn collega-chauffeur Mostert. Een onderzoek zou daarna worden ingesteld, maar een week later >>> overleed ook deze getuige en kwam er geen onderzoek. Getuige Moeleker heeft ook de uitzending bij Paul en Witteman gezien, maar blijft bij zijn verklaring. 
   
Dit artikel is bijgewerkt op 12-04-2014 om 22.00 uur.