KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 22 september 2013

HOE WONINGCORPORATIE STADGENOOT HAAR HUURDERS OPLICHT

Hoe Stadgenoot haar huurders oplicht deel 1

Oneigenlijk gebruik en onderhuur

Ordinaire huisjesmelker woningcorporatie Stadgenoot, heeft jarenlang oogluikend oneigenlijk gebruik toegestaan van de appartementen in haar wooncomplex aan het Prins Bernhardplein te Amsterdam. 

Grootschalige illegale bewoning was en is nog steeds voor Stadgenoot geen enkel probleem! Voor de legale huurders van Stadgenoot was het echter rampzalig!
Maar daar had en heeft woningcorporatie stadgenoot in alle opzichten lak aan!


Enorme overlast voor legale bewoners
Illegale bewoning gaat meestal gepaard met grote overlast en dat weet woningcorporatie Stadgenoot heel goed! De vele aanhang, de bezoekers van die illegale bewoners zijn daar vaak de oorzaak van. Feestjes van die bezoekers, tot diep in de nacht in de algemene ruimten als de illegale huurder zelf niet thuis was.
'Niet thuis, dan maar in de hal of in de gang'. Veel drank, geschreeuw, intimidatie, pis en soms poep in de lift, gangen en hallen waren het gevolg.


Gemiddeld 3 keer in de week brandstichting
Vele, vele >>> brandstichtingen in en om het complex. Prullenbakken, vuilcontainers die aanvankelijk binnen stonden, vrachtwagens, grof vuil zoals meubilair, zowel binnen het gebouw als buiten aan de straat geplaatst, alles ging in de hens! Zeer veel schade, overlast, angst, een zwaargewonde die zich nu moet verplaatsen middels een scootmobiel. Een compleet vergald woongenot, het maakte Stadgenoot en haar kliek, waaronder de politie, de wijkagent, niets uit. Allen deden niets, ondanks alle steekhoudende niet voor twijfel vatbare informatie die zij van mij hadden over de pyromaan.!

>>> 
WOONCOMPLEX STADGENOOT GETEISTERD DOOR BRANDSTICHTINGEN

Over bewoning
In sommige gevallen kwam het voor, dat er wel tot 10 mensen in een woning, van minder dan 30 vierkante meter woonden. Je zult er maar boven, naast of onder wonen. Woningcorporatie Stadgenoot had er, ondanks de vele klachten volstrekt lak aan en ondernam niets.


Openlijk elektriciteit stelen van legale bewoners via Stadgenoot
In meerdere gevallen werd er illegaal elektriciteit afgetapt. Dat gebeurde openlijk, via de openbare ruimten. Pure diefstal van de legale, alles netjes betalende bewoners, want die moesten van Stadgenoot wel via de uiteindelijke afrekening de servicekosten betalen. Het misdadige Stadgenoot had er, ondanks herhaalde klachten, ook nu weer volstrekt lak aan en gaf zo de gelegenheid aan de illegale bewoners om de legale bewoners te bestelen!
Als Stadgenoot haar geld maar heeft, maakt echt niet uit hoe!


Elektriciteit stelen gebeurt nog! Nette bewoners betalen het wel!
Elektriciteit illegaal aftappen gebeurd overigens, zij het op minder grote schaal, nog steeds. Stadgenoot weet hiervan, maar heeft daar al jaren lang geen boodschap aan en doet nog steeds niets! De kosten van de gestolen energie wordt toch wel betaald, want die wordt, we kunnen het niet vaak genoeg opschrijven, gewoon in rekening gebracht bij de andere bewoners. 
Stadgenoot een criminele organisatie? Vult u het antwoord zelf maar in.

Grootschalige vernielingen in het wooncomplex

De vernielingen die plaatsvonden in het wooncomplex waren niet meer te tellen.

Ongelooflijk veel ruitbreuk. Maakt ook helemaal niets uit voor Stadgenoot, want ook die kosten worden door de andere bewoners betaald, via de verplichte glasverzekering die in de service kosten is verwerkt.

Kranen brandslangen

Massaal werden er kranen van brandslangen opengezet. Bij een medebewoner
is de slaapkamer via het openstaande raam blank gezet. Oudere dames zijn vanaf de vijfde verdieping helemaal natgespoten. Leuk?  Absoluut niet voor zo'n oud wijf!
Diep in de nacht, veelvuldig aanbellen om zeer bedreigend te vragen/commanderen of de deur open kan/doe die deur open! Omdat ze geen sleutel hadden. Klagen daarover bij wijkagent Druppers? Die deed net zoals inzake de honderden brandstichtingen helemaal niets, behalve 
dan achteroverleunen >>> liegen en verhalen verzinnen! 

Bewoners vluchten/verhuizen massaal uit de vreselijke ellende!
Bewoners verhuisden massaal uit de vreselijke ellende en dat is wellicht ook de bedoeling van Stadgenoot, want die wil er een >>> studentenflat van maken. 
Veel oorspronkelijke bewoners zijn inmiddels verdwenen, dus dat is woningcorporatie Stadgenoot al voor ongeveer de helft gelukt! 

Resterende bewoners, die zich niet uit hebben laten roken, worden nu, zonder kosten voor Stadgenoot, er uit gerenoveerd
De anderen moeten nu ook weg van Stadgenoot. Stadgenoot zou Stadgenoot niet zijn als zij daarvoor nu weer niet iets nieuws misdadig bedacht zou hebben en dat heet
ER UIT-RENOVEREN. Daarover meer in het volgende bericht op 26 september!

Informatieavond op 25 september 19.30 uur in het CASSA 400 HOTEL achter het Louise Wenthuis.  KOMT ALLEN!


De volgende dag, 26 september, verslag van die avond! Op deze website! 

Teken onderwijl alstublieft niets!


Extra mededeling: 
 
voor de bewoners van het Louise Wenthuis, wooncomplex van woningcorporatie Stadgenoot i.v.m. de informatieavond op woensdag 25 september 2013 19.30 uur.

Boven in uw scherm kunt u, onder de lichtkrant, in de navigatiebalk 'Woningcorporatie Stadgenoot' aanklikken. U krijgt dan een pagina met uitsluitend berichten over de misdadige, asociale werkwijze van stadgenoot en haar kliek!

Berichten,over woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek, die u daar ook weer naar keuze aan kunt klikken. 


Gerelateerde berichten:


>>> Wooncomplex Stadgenoot geteisterd door brandstichtingen

>>> Stadgenoot | reden om brandstichtingen te laten voortduren?

>>> Stadgenoot blij met pyromaan?

 JURIDISCHE HULP GEVRAAGD! 
 JOURNALISTEN WELKOM! 

Alles wat ik in dit bericht en andere berichten beweer over Stadgenoot en haar kliek, is de absolute waarheid en niets is overdreven, ook niet inzake de grote aantallen brandstichtingen.

Alles wat ik beweer, kan ik ondersteunen met degelijke steekhoudende bewijsstukken!

Nico van den Ham, melder van misstanden, melder van slechts datgene wat hem is overkomen en die voor dat melden daarvan zwaar wordt bestraft. Daar weer over klagen, nog meer straf!
 


I.s.m. onze corrupte woningcorporatieredacteur, oud werknemer van Stadgenoot, kroegloper Dhr. Vroeghindewey en onze -wie naait wie-  waarheidscommissie.