KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 16 augustus 2013

STADGENOOT DOET VALSE AANGIFTE | POLITIE WERKT VOLGZAAM MEEWoningcorporatie Stadgenoot Fraudeert met bewakingscamera beelden!

Recherche werkt mee! Waarheidsvinding? Daar doet de recherche niet aan, dat is niet de opdracht van Stadgenoot.Woningcorporatie Stadgenoot doet valse aangifte
In mijn vorige 
>>> bericht inzake deze kwestie, kon u lezen dat ik, onder bedreiging van weer een arrestatie, opnieuw op het politiebureau moest komen om te worden verhoord. Dit keer omdat woningcorporatie Stadgenoot valse aangifte had gedaan tegen mij wegens vernieling en gemanipuleerde bewakingsbeelden bij de recherche had aangeleverd. Op die beelden is te zien dat ik iets van de vloer opraap en dat op een elektriciteitskast leg. 
Dit in aanwezigheid van mijn buurman, die ook op die beelden te zien is.


De slaafse -ik doe alles voor een veer in mijn reet- huismeester Jan Bulder is graag bereid om voor zo'n >>> veer een ander helemaal kapot te maken
Huis
meester Jan Bulder, had namens en voor zijn baas, valse aangifte tegen mij gedaan wegens vernieling van een deurdranger. Ik denk echter, dat de -Jan met de pet in de hand- huismeester of iemand anders van Woningcorporatie Stadgenoot die deurdranger zelf heeft vernield. In elk geval weet de kliek, dus ook de recherche, vanaf het moment dat er aangifte is gedaan heel goed, dat ik niet ook maar met mijn handen in de buurt van die vernielde deurdranger ben geweest. Want als dat wel zo was, dan hadden zij daar beelden van en mij wel met die beelden geconfronteerd. Hun smerige, gezamenlijke doel was dan op eenvoudige bereikt en was voor deze extreem corrupte kliek, ook deze vuil opgezette misdadige actie, de zoveelste, succesvol afgerond.

Bewakingsbeelden van het moment van vernieling weggemaakt!
Of het moment van de daadwerkelijke vernieling, is door de voor zijn baas kruipende huismeester of iemand anders van Stadgenoot gewist. Of de beelden van het moment van de vernieling zijn niet gewist, maar in overleg met het misdadige Stadgenoot door de, voor Stadgenoot o zo dienstbare, recherche achtergehouden en verzwegen.
Het is het eerste of het tweede, dat bleek overduidelijk tijdens het ong. anderhalf uur durende verhoor bij de recherche, dat ik als verdachte heb moeten ondergaan.


In een andere kwestie, knoeide huismeester J. Bulder voor politieman Jack Druppers ook al met bewakingscamera beelden
Ook in een andere kwestie, waar ik op aansporing van wijkagent Druppers, door een boom van een kerel volledig in elkaar ben geslagen, heeft huismeester Jan Bulder ook al zitten knoeien met bewakingscamera beelden die van die mishandeling gemaakt zijn. Mijn botten moesten worden gebroken om mij te leren geen klachten in te dienen over politieman Druppers bij de Nationale Ombudsman.
Bulder en Druppers gaan als vrienden met elkaar om en zijn tot alles in staat om elkaars vuile zaakjes af te dekken. Over deze kwestie later meer.


Vernielde deurdranger 24/7 duidelijk in registratieveld van bewakingscamera!
Alles heeft zich in een tijdsbestek van ong. 10 minuten afgespeeld, zo bleek o.a. uit een verklaring van mijn buurman. 
De deur waar die deurdranger aan bevestigd is, bevind zich in het registratieveld van de bewakingscamera. De deurdranger is gemonteerd aan de kant van de deur, waar de bewakingscamera hangt en wordt 24/7 door die camera geregistreerd. Dat is ook duidelijk te zien op de beelden die mij wel getoond zijn.
Het kan dan ook niet anders, dat het moment van vernieling is geregistreerd!


De geheimen van woningcorporatie Stadgenoot en haar recherche
Die camera registreert als iemand die dranger vernield! Die camera registreert ook als iemand niet aan die deurdranger zit!  Het eerste is geheim. Het tweede heeft betrekking op mij en is ook geheim. Die beelden zijn weggemaakt of blijven geheim.
En zo gaat dat met alles, daar op dat politiebureau aan de Linnaeusstraat te Amsterdam. Gewetenloze slaafse dienaren, die tot alles in staat zijn om voor opdrachtgever Stadgenoot een ander helemaal kapot te maken en daarbij volstrekt lak hebben aan wet en regel. Liegen op ambtseed, geen probleem! 'Ons wordt de handen toch wel boven het hoofd gehouden en we dekken elkaars vuile zaakjes volledig af'.

Klagen over de politie? Lijfstraf én arrestatie!

En als je er wat van zegt of een klacht indient over hun vuile zaakjes, dan wordt je nadat je op aansporing van politieman/buurtregisseur J. Druppers heftig in elkaar geslagen bent, 3 dagen later na het doen van aangifte, met gebroken botten, ook nog eens op valse gronden gearresteerd op je oude dag.


Hoe smerig wilt u het hebben? Kan het nog vuiler, nog meer corrupt?
Ja hoor dat kan!!! Dit is echt nog niks, alhoewel ik er zelf wel steeds meer aan kapot ga. Maar het kan allemaal nog heel veel erger, kijk maar (ook daar kritisch kijken) op internet, naar het werkelijke nieuws. 

Niet op de TV of in de kranten, want die zelf censurerende  hypocrieten melden dit soort smeerlapperij niet of nauwelijks! >>> ZELFCENSUUR
Dit is uw keurige Nederland!

Fraude met bewakingsbeelden.

Natuurlijk heb ik gevraagd waar de beelden waren en wat op die beelden te zien is ong. 5 minuten voor dat ik de borgpen van de vloer raap en op een elektriciteitskast leg. Maar daar kreeg ik geen antwoord op en daar werd door de, voor woningcorporatie Stadgenoot dienstbare, rechercheurs snel overheen gepraat.
Ik heb er later nog meerdere keren sterk op aangedrongen, om naar het moment van die vernieling te gaan op die beelden, want niemand kan die deurdranger vernielen, zonder dat dat wordt geregistreerd door de camera. Echter zonder resultaat, die beelden zijn en blijven geheim of zijn vernietigd!  Dit is slechts één van de vuile-zaakjes geheimen van de corrupte en misdadige woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek, waaronder de recherche!
Er is zoveel meer!

Recherche niet geïnteresseerd in waarheidsvinding, dat is niet de opdracht die zij van Stadgenoot hebben gekregen
 

Ik bleef, ook 
later maar aandringen om de bewakingsbeelden van het moment van vernieling te bekijken. Ik opperde dat dat toch een normale, redelijke  en te verwachten werkwijze van de recherche zou moeten zijn. Ik kreeg van de beëdigde Stadgenoot-dienaren daarop geen antwoord en er werd snel weer overheen gepraat. 'Waarheidsvinding is niet belangrijk, dat was ook niet de opdracht die de recherche van woningcorporatie Stadgenoot heeft gekregen. Klokkenluider Nico van den Ham nog meer kapot maken, dát was en is (ook nu weer) de opdracht.

Recherche kón mij deze keer voor Stadgenoot niet nog meer kapotmaken.
En dat moesten de rechercheurs Kortekaas en Van Urk, ja voor top crimineel- melder van misstanden Nico van den Ham hadden ze er voor Stadgenoot 2 ingezet, wel schoorvoetend toegeven. 
En dat deden zij dan ook maar. Echter de kwestie is daarmee nog lang niet beëindigd en ik zou er nog maanden mee bezig zijn. Bovendien kreeg ik van Stadgenoot weer eens een aangetekend schrijven. Dit keer van de roof, plunder en oplichting afdeling van Stadgenoot, onder leiding van het onnozele bedrijfsjuristenwicht mr. M. Bos die mij sommeerde de kapot gemaakte deurdranger te betalen.
Daarover meer in een volgend bericht.


Alles wat ik in dit bericht en andere berichten over Stadgenoot en haar kliek beweer, is de absolute waarheid en niets is overdreven. Ook niet inzake de grote aantallen brandstichtingen.

Alles wat ik beweer, kan ik ondersteunen met degelijke steekhoudende bewijsstukken!


Nico van den Ham, melder van misstanden, melder van slechts datgene wat hem is overkomen en die voor dat melden daarvan zo zwaar wordt bestraft.


Daar weer over klagen, nog meer straf!


           JURIDISCHE HULP GEVRAAGD!  


Volgend bericht: Hoe het criminele Stadgenoot geld van mij probeerde te stelen!

I.s.m. onze zuipende, snuivende, corrupte woningcorporatieredactie en onze corrupte politiezakenredactie.