KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 27 juli 2013

WONINGCORPORATIE STADGENOOT EN POLITIE FRAUDEREN MET CAMERABEELDEN


Brief van de recherche
Enige tijd geleden, kreeg ik weer eens een brief van de politie, een dreigend schrijven van de recherche waarin werd mij werd medegedeeld, dat ik aan het politiebureau Linnaeusstraat te Amsterdam moest verschijnen. Dit 'om te worden gehoord wegens vernieling overige objecten.' 'Echt een brief in goed en voor iedereen makkelijk te begrijpen Nederlands dus.' Waarom zullen we makkelijk doen, als het ook moeilijk kan.
Typisch een brief van de politie.


Opnieuw dreigende arrestatie
Onder aan het schrijven was dreigend vermeld, dat als ik niet op het vermelde tijdstip zou verschijnen, ik zou worden gearresteerd. Opnieuw zo'n mededeling, die van het leven een groot feest maakt. Maar zo zit mijn leven nou eenmaal in elkaar. Ik huur een woning van het criminele  Stadgenoot en haar kliek en als je daar de pineut bent, dan gebeuren dit soort dingen met grote regelmaat. Het went echter nooit.


Direct naar het politiebureau gegaan
Ik ben direct na ontvangst van de onheilspellende brief naar het politiebureau gegaan, want ik wilde weten waar het om ging. 'Vernieling overige objecten', stond toch in die brief, dan weet je toch waar het over gaat, zult u misschien nu denken. Ja dat klopt, maar voor mij is dat wartaal en wist niet waar ik precies zogenaamd van verdacht werd.
Politiebureau Linnaeusstraat Amsterdam uren wachten
Dat bezoek aan dat ellendige politiebureau, waar men volstrekt lak heeft aan wet en regel, heeft mij, voor de zoveelste keer, weer uren gekost. Verspilde tijd, want ik ben daar weg gegaan, zonder dat ik wist waar het precies over ging. Ze konden het niet vinden en de persoon die er alles van wist, die was er niet. Grote lol voor de blauw geklede staatshelden, want als ze iemand kunnen sarren dan, is het natuurlijk weer groot feest.

Deurdranger vernield
Ongeveer 2 weken voordat ik die brief ontving, was ik op een dag anderhalf uur van huis geweest. Bij terugkomst ontdekte ik, dat er een deurdranger van een toegangsdeur naar de (binnen) gang waar aan ik woon was vernield. Omdat Stadgenoot mij al jaren vals beschuldigd van ontelbare vernielingen in het wooncomplex, ben ik onmiddellijk enigszins ontsteld naar mijn buurman gegaan.
Die wist mij te vertellen en heeft dat later ook aan de recherche verklaard, dat hij 5 minuten daarvoor nog door de deuropening was gegaan en de dranger op dat moment nog niet was vernield.

Iets van de vloer rapen, is een zeer grote fout als je van het criminele Stadgenoot huurt en kan grote gevolgen hebben!
Mijn buurman en ik zelf zijn naar de deur gelopen en hebben even bij de deur staan kijken. Wij zagen een borgpen, die uit die dranger was gesloopt, op de vloer liggen.
Uit goedheid en/of een natuurlijke reactie, heb ik die borgpen van de vloer geraapt en op een 3 meter van de deur af, aan de muur hangende elektriciteitskast gelegd.
Dat ik dat heb gedaan, was een grote fout van mij en heeft mij vele, vele dagen 'werk' ofwel verspilde tijd, geld en opwinding gekost. Het heeft uitermate veel tijdrovende narigheid opgeleverd, corrupte officieren van justitie, Commissie voor de Politieklachten en vele anderen, waaronder de Nationale Volksverlakker, hebben daar wel voor gezorgd.

>>>
NATIONALE OMBUDSMAN OF NATIONALE VOLKSVERLAKKER


Bewakingscamera's registreren ook onschuld! echter niet bij het gewetenloze, asociale, misdadige Stadgenoot en haar kliek!
De buurman en ik zijn naar onze woningen gegaan. Omdat ik van de asociale huisjesmelker Stadgenoot van alles wat in het gebouw vernield wordt de schuld krijg, heb ik er natuurlijk wel over na lopen denken. Maar omdat er nu een bewakingscamera hangt die 24/7 ook die betreffende deur, die in het registratiegebied van die camera hangt, duidelijk registreert, maakte ik mij er geen zorgen over.
Immers een bewakingscamera registreert of iemand wat steelt of vernield, maar registreert ook als iemand dat niet doet!
Maar daar weet het criminele Stadgenoot en haar kliek wel raad mee.


Bewakingscamera heeft alles geregistreerd behalve.......
Ik wist natuurlijk heel goed, dat die camera mijn persoon en de persoon van mijn buurman heeft geregistreerd, toen wij daar even hebben staan kijken.  Dat heeft de recherche mij ook laten zien. De camera heeft ook geregistreerd dat ik vijf minuten daarvoor thuiskwam en anderhalf uur daar weer voor weg was gegaan. Dat ik de borgpen van de vloer heb geraapt en op een 3 meter van de deur af hangende elektriciteitskast heb gelegd en dat ik niet met mijn handen ook maar in de buurt van die vernielde deurdranger ben geweest!
Maar de beelden van het moment van de vernieling mocht ik niet zien!
Staat zeker een bekende van Stadgenoot op.


Beelden van onschuld door de corrupte woningcorporatie Stadgenoot in samenwerking met haar politie, weggemaakt! 

Daarover meer in het volgend bericht.

                 JURIDISCHE HULP GEVRAAGD! 

I.s.m. met onze zuipende, corrupte, woningcorporatieredactie en onze corrupte politiezakenredactie