KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 28 juni 2013

VOLKSVERLAKKEND HUIS VOOR KLOKKENLUIDERS

Nationale Ombudsman
Een ruime meerderheid in de Tweede Kamer steunt het voorstel, van SP,er R. van Raak voor een huis voor klokkenluiders, zo bleek gisteren, donderdag 27 juni.

Dat Huis voor Klokkenluiders zou dan moeten worden ondergebracht bij
de >>> Nationale Ombudsman vernam ik tot mijn grote schrik.


Volksverlakkend voorstel
Weer zo'n volksverlakkend voorstel, want zou die ruime meerderheid in de Tweede Kamer nou echt niet weten, dat die Nationale Ombudsman een sussenderende opdracht heeft van de overheid. 'Geef het voetvolk het idee, dat ze worden geholpen, maar laat ze vooral niet winnen' is daar bij die ombudsman het motto. Behoudens dan wat kleine simpele zaakjes, die dan met veel valse trots op het internet worden gepubliceerd, zodat het toch nog wat lijkt.


Ook de Nationale Ombudsman houdt vuile zaakjes graag in de doofpot
Mijn eigen omvangrijke en gedetailleerde klaagschrift van 28 pagina's en 17 bijlagen inzake een van de grootste schandalen van Amsterdam wordt niet behandeld, omdat ik zogenaamd een foutje (één verkeerd woord gebruikt) heb gemaakt.
Wel is mijn omvangrijk klaagschrift als informatie pakket door de Nationale Ombudsman Politie-informant naar politie en justitie toegezonden.


Klokkenluider Nico van den Ham wil 'klok luiden' óver de Nationale Ombudsman
Graag zou ik als melder van misstanden de 'klok willen luiden' óver de Nationale Ombudsman. Dan zou aan het licht komen in wat voor een bochten substituut ombudsman mr. Van Dooren (een rechterhand van de heer Brenninkmeijer) te samen met de heer Brenninkmeijer zich wringen, om een omvangrijke kwestie niet uit te hoeven zoeken. Dit alles om een grote corrupte semi overheids organisatie, officieren van justitie en een gevaarlijke, corrupte politieman de handen boven het hoofd te houden. Het betreft hier een van de grootste (gevaarlijke) schandalen van Amsterdam!


Vuile praktijken
Op wat voor een vuile, ongelooflijke misdadige manier de Nationale Ombudsman met deze kwestie is omgegaan, dat zal ik wel niet mogen komen vertellen. Ook dat zal wel in de grote staats-doofpot moeten blijven! Wel zal ik dat in de komende tijd op deze site publiceren. Dit alles onder voorbehoud, want in dit door en door corrupte land, heb ik er volstrekt geen zekerheid over, wat er met mij intussen gaat gebeuren.


Zie ook >>> NATIONALE OMBUSDSMAN OF NATIONALE VOLKSVERLAKKER?

Dit bericht is naar de volgende adressen toegezonden:

rvraak@sp.nl.   marriane.thieme@tweedekamer.nl  D.Samson@tweedekamer.nl
S.Buma@tweedekamer.nl  h.krol@tweedekamer.nl  g.wilders@tweedekamer.nl  a.pechtold@tweedekamer.nl  b.vojik@tweedekamer

In samenwerking met onze volksverlakkende, zuipende, Tweede Kamer graai redactie