KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 11 februari 2013

STADGENOOT | POLITIE | MISBRUIK VAN GEZAG EN POSITIE

Om een duidelijk beeld te krijgen van de asociale misdadige werkwijze van woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek, lees eerst de oudere berichten.
Ga daarvoor naar 'alle berichten' in de menubalk.


Op 5 februari 2013 ontving ik van de Nationale Ombudsman een brief waarin deze mij mededeelde dat hij één fractie van één klacht wel wilde behandelen uit mijn 28 pagina’s tellende klaagschrift met 17 bijlagen over de wijkagent en enkele collega’s politie bureau Lineaustraat.

Al mijn andere klachten niet, want ik heb 2 foutjes gemaakt in dat klaagschrift en daardoor voldoet het klaagschrift niet aan de gestelde eisen.
Een fout, die veel groter was dan het foutje waar het nu om gaat, heeft de ombudsman namens mij en voor mij hersteld en er heel vriendelijk bij gezegd, dat zij dat graag voor mij doen.

Ik kreeg daardoor, naïef als ik ben, er een heel fijn gevoel over.
Eindelijk hulp en eindelijk krijg ik de kans om dat wat ik allemaal beweer te bewijzen en het een en ander te ondersteunen door deugdelijk bewijsmateriaal aan te leveren.

Ik wist toen nog niet dat ik nog een fout had gemaakt, een heel klein foutje, veel kleiner dan die eerste door de ombudsman herstelde fout.
De Nationale Ombudsman heeft niet even gebeld om mij dat te vertellen, terwijl ze best wel snel aan de telefoon hangen als ze wat van je willen weten.
Het gaat om een woord wat er niet in had mogen staan en zo mijn klaagschrift waardeloos heeft gemaakt, zo heb ik begrepen.

Na het herstellen van de eerste fout heeft de ombudsman mijn klaagschrift snel  met het 2e foutje naar de politie gezonden met een begeleidende brief, met daarin de mededeling, dat één klacht behandeld gaat worden, althans één fractie van die klacht.
Het betreft hier de minst erge klacht die in mijn klaagschrift staat.

Toen mijn klaagschrift eenmaal de deur uit was bij de ombudsman ontving ik de brief van de ombudsman, die daarin meedeelde dat alleen dat kleine fragment van die ene minst belangrijke klacht in behandeling wordt genomen en dat hij mijn omvangrijke klaagschrift naar de politie heeft gezonden. Ik heb nog snel de ombudsman opgebeld om te vragen of mijn klaagschrift nog in hun bezit was, maar nee hoor het was al naar de politie toe verstuurd.

Ik heb het hier dus over het instituut de Nationale Ombudsman, die altijd op de televisie zo netjes en zo keurig verteld dat het zo voor het voetvolk op komt.
Ik ga dan ook een klacht indienen over deze ombudsman, een medewerker van de Nationale Ombudsman.

Mijn 28 tellende klaagschrift met 17 bijlagen kan dus wat betreft de betreffende ombudsman van het instituut de Nationale Ombudsman zo de prullenbak in.
Maar er is nog hoop en voorlopig heb ik mijn vurige hoop dan maar gevestigd op het volgende bericht:


__________________________________________

AMSTERDAM Zondag 10 februari 2013

Drie politiemedewerkers van de eenheid Amsterdam zijn vrijdag en zaterdag buiten functie gesteld.

De drie worden verdacht van misbruik van gezag en positie.
Een vierde medewerker is in het zelfde onderzoek met buitengewoon verlof gestuurd.

Het bureau integriteit van de eenheid Amsterdam verricht onder leiding van een officier van justitie nader onderzoek. Over dat onderzoek doen politie en justitie geen mededelingen. Einde bericht.


_____________________________________________

Misbruik van gezag en positie bij de politie! Laten mijn vele, vele klachten in mijn zeer omvangrijke klaagschrift, daar nou net ook over gaan!
Is het gek van mij, dat ik een vurige hoop heb?

Een vurige hoop nu mijn klaagschrift door die ombudsman om een zogenaamd foutje (want ik heb dat foutje echt niet gemaakt hoor) naar de prullenbak is verwezen.
Wat die vurige hoop is, u voelt hem al, of niet dan?
Ik hoop dat een van die 4 mijn wijkagent is natuurlijk.

Dat zou wel heel mooi voor mij zijn, want dan kan ik misschien mijn totaal ontwrichte, verpeste, ellendige rottige rot leven misschien weer wat op de rails krijgen.
Maar ja, mijn hoop is vurig, maar de kans dat hij het is, die is toch klein. Want ik heb vanmorgen is even op internet gekeken en gezocht naar meer nieuws inzake het bovenstaande bericht en Iinternet staat vol met gelijksoortige berichten.

En kijk eens naar de reacties die gegeven worden op die berichten. Ze schelden de politie helemaal verrot. Wat ben ik dan toch een nette vent, of zou dat angst zijn? En als u nou denkt jij hebt geen angst, want dan publiceer je niet over deze kwestie, dan is mijn antwoord daarop, dat ik heel veel angst heb en in grote wanhoop verkeer.

De reden dat ik publiceer is dat ik hulp zoek, juridische hulp! Betalen kan ik niet, want deze langdurige kwestie heeft mij financieel  inmiddels ook gesloopt.
Zo gaat dat in dit keurige land met melders van misstanden oftewel klokkenluiders.

Heel veel van die berichten dus op internet over corrupte dienders, dus niet zo veel kans dat die van mij er bij zit en dan loop ik ook nog de kans dat de officier van justitie die de leiding geeft aan het onderzoek in bovenstaande kwestie, dezelfde is waartegen ik ook klachten heb ingediend.

Nou, als dat zo is dan hoor je er nooit meer wat van.
Ik ga gauw weer verder met het veranderen van mijn zeer omvangrijke klaagschrift, want ik zit nog net binnen de termijn en ga het dus op een andere wijze gewoon weer opnieuw indienen.

Misschien is het niet netjes, maar ik heb de laatste alinea van mijn klaagschrift, wat ik dus nu aan het aanpassen ben gekopieerd. En plaats dat ook nog even onderaan in dit bericht.
Als u dan een tijd niets meer van mij verneemt, dan voelt u wel aan hoe dat komt!
WANT HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING.
DAAR WEER OVER KLAGEN, NOG MEER STRAF.


Onderstaande alinea stond overigens niet in mijn 'afgekeurde' klaagschrift, dat is ook een verandering, beter gezegd een toevoeging.

Mochten deze klachten voor u en/of uw collega’s opnieuw een reden zijn om mij wederom op een onrechtmatige manier te vervolgen op wat voor een wijze dan ook, dan maak ik u er op attent, dat ik vele instanties ook de media op vele manieren op de hoogte heb gebracht van de misdadige praktijken die op politiebureau Linnaeusstraat te Amsterdam plaatsvinden. Dus ook van mijn arrestatie en opsluiting op valse gronden om mij de les te leren, niet klagen over de politie. Uiteraard is dit geen dreigement, want wie de politie of een officier van justitie dreigt is een dwaas! Ik deel het bovenstaande slechts alleen maar even aan u allen mede!

>>>  MISBRUIK GEZAG POLITIE AT5 NIEUWS

>>>  MISBRUIK POSITIE POLITIE RTV NOORD HOLLAND

 JOURNALISTEN          WELKOM 

 JURIDISCHE HULP GEVRAAGD 
Door onze en in samenwerking met onze  zuipende, corrupte politiezaken-redactie